rabisssssss28 esraakay35 20 haftamda oldum 7 mm ile şuan 36+4 haftalığım yarın da gün almaya gidiyoruzz Allah’ın izniyle başın sağ olsun Rabbim kucağında göstersin sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum
yeni_mucize esraakay35 bende serklajlıyım kayıplarım var 12.hafta da atıldı şuan 33+4teyim özel muaynaneye gidiyorum doktorum özel mi hastaneyle anlaşmalı 40 bin tutmuştu hastane dahil
Leyla93- esraakay35 cuma günü 16 mm le 20+3 te serklaj oldum inşallahhh hepimizin süreci çok güzel geçer 🤲🏻
demircio esraakay35 Ben de 22+2 de rahim ağzı kısalığı sebebiyle acil serklaj oldum. 28+6 haftalığız şu an. İşlem çok kısa sürüyor, sonrasında da hemen ayaklandım. Hiç korkutmayın kendinizi 🌸
esraakay35 Devlet hastanesinde mi oldunuz aceba özelde olduysanız fiyat nedir bana 110 bin fiyat dediler özelde
Gamze-06 yeni_mucize çok merak ediyorum benimde kayıplarım var 24 haftayı gördüm en fazla. Karnınız büyürken bebek büyürken ne hissediliyor. Umarım sorabilmişimdir. 24 haftadan ilerisi benim için nasıl geçecek rahim nasıl büyüyor insan strese giriyor çok merak ediyorum Rabbim inşallah 37 38 leri gösterir sağlıcakla kavuşalım inşallah 🤲🏻
hilal1201 Haftadayum 14. Haftamda bana da serkraj dendi tedirgin oldum. Sitres yaptım şuan. Nasıl oluyor serkraj
tubamurat22 demircio merhaba rahim ağzı kısalığınız ne kadardı bende hemen hemen sizinle aynı haftalarda acil serklaj oldum açılma ve kısalma sebebiyle 15 gün hastanede yattım imza ile taburcu olup ewe çıktım 15 gündürde ewde yatıyorum wc dışında kalkmamam söylendi siz nasıl hemen ayaklandınız
ezo2308 esraakay35 dün gece acil olarak serklaja alındım 28+2 yim.. İlk gebeliğimde de 32. Haftada doğumum başlamıştı ama hastanede yatarak 36+5 de doğum yapmıştım bunda çok erken oldu
_Feslegennn__34 esraakay35 bende bugün oldum 24 haftalık kaybım vardı şüan 4 aylık hamileyım ve bugün devlete aitdi
QRare Önlem amaçlı 17’de devlette oldum 25 mm’di. En son kontrolümde 45 mm olmuştu, her şey yolundaydı.
Leyla93- QRare serklaj sonrası nelere dikkat ettiniz uzamasına çok sevındım inşallahhh benimde normale döner 🤲🏻
ARYa143 esraakay35 benimki de öyle de sizinki baya fazlaymış ondan merak ettim, İzmir diye heralde 🙈😊 sağlikla gelsinler😍
fcngzz ARYa143 iyi masllah nekadar kalırsa okadar gelisimi icin bebisin saglikla kucaginza almayi nasip etsin..hekime karar verdinizmi
ARYa143 fcngzz amin canım hepimiz de inşallah🤲🌸 Hekimim ilk kızımdaki dr zaten değiştirmek istemedim memnunum kendisinden
QRare Leyla93- 3 hafta dikkatli oldum. Şimdi normal hayatıma devam ediyorum. İlişki dahil bi yasağım yoktu. Çok yorulunca dikişlerim ağrıyo ama.
demircio tubamurat22 Merhaba, 11 mm kısalığım vardı ama sanırım açılmam yoktu, hastanede de bir gün kaldım. Sonrasında içime sinmediği için 3 doktor gezdim 😄 Hepsi gündelik aktivitelerini yapabilirsin dedi. Belki açılma farkediyordur bilemedim
tubamurat22 demircio Anladım teşekkürler olabilir benim hem kısalma hemde hunileşme şeklinde açılma var dendi acil olarak yapıldı ve serklajdan sonra nerdeyse hiç kısalmada düzelme olmadı iki güne kontrole gidicem bakalım 15 gündür bi değişiklik oldumu görücem yatmak kafada kurmak delirtiyo insanı