busenursami nurbaharsu çok sağolun ya içimi rahatlattınız gerçekten inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi♥️
nurbaharsu busenursami betan iyi ama sağlık ocağında bir daha ver bence doktor yükselmesinede bakıyor en son ne zaman kan verdin
Busra1210 busenursami 4+2 de benimde 158 cıktı 2 gün sonra 437 artıs guzel dediler ama bana da dusük geldi
glnrctnky Arzunur0 peki bunu doktormu verdi? Bana aile hekimi yanlışlıkla yazmış hamileler kullanamıyormuş eczacı dedi bi sorgula istersen dokunmasın
morbid Kızlar 11+5 haftalığız 8. Haftada kalp atışını duydum haftaya cuma kontrolüm var çok merak ediyorum zaman geçmiyor sanki
busenursami nurbaharsu 4+5 de vermiştim işte en son sonra doktor yoktu bır hafta sonuc gosteremedım 6+1 de gidicem cuma günü ozaman da veririm büyük ihtimal
gmzys dilaraaa09 Çok küçük ben kontrol diye gittim kese göründü ama beklemekte fayda var bu sefer daha çok merak ediyor insan :)
hnfdmn hellogirl 4+3 her şey normal hiç bir gebelik belirtisi yok hayatım olağan akışında devam ediyor 😁😁
durununannesi1 hnfdmn 6 itibariyle üstümden kamyon geçmiş gibi oldum aşırı yorgun halsiz ve uykulu hissediyorum 😂
gulten_1 hnfdmn merhaba 4+3 te betanız kaç acaba, kese göründü mü, bnm bir boş gebeliğin var öncesinde şimdi yine korkuyorm onda beta çok az artıyordu şimdi ilk beta 5650 çıktı 4+3 denildi, yarın tekrar bakılacak beklemek çok zor