BerfUmay nurbaharsu sende durumlar nasıl brn çok aşırı uykulu ve halsiz gevryrm mide bazen hic birsey yemek istemiyorum ve aşırı agliyorum 😂😂😂
nurbaharsu BerfUmay fazlası var eksiği yok yataktan kalkıp zor temizlik yapıyorum ağlamak sürekli iştahsızlık aşırı fazla
Mervekozan gulberaydmr aynısı bende de var yarın kalp atışı için gideceğim ama panikledim biraz bugün hiç belirti yok hamile değil gibi sanki yorulunca kaşık ağrım oluyor bi o kadar yarın duyunca rahatlarım inşallah
gulberaydmr Mervekozan bende cuma günü gideceğim keseyi gördük ama hiçbirişey olmaması endişelendiriyor
Mervekozan gulberaydmr bizde keseyi 4+4 gördük sonra 5+5 bebek oluşmuş nokta kadar dedi şimdi yarın kalp atışı için gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur ikimizinde sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻
Mervekozan gamzelias27 tabi bebek bile görülüyor benim öyle olmuştu geç döllenme olmadıysa bebekte görülüyor 5+5 te gördük biz
yasminmm aslilila merhabalar beta değeriniz kaçtı acaba kese gördüğünüz de ona göre bende gideceğim de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🥰
sedahakan2709 Kızlar ben 8+2 yim sizde de yemekten sonra sol kaburgada ağrı oluyor mu ? Bende mide bulantısı vs hiç olmadı ve bu beni çok korkutuyor