mevsimmbhr benimsin21 ınsallah canm gönlüne göre olur 5+6 ydi gıttıgımde suan 7+0 olduk bugün aşırı bulantım ve baş dönmem başladı ya
benimsin21 mevsimmbhr Normaldir ya benm kaç gündür bulantım var herşeyi yiyemiyorm ve eskiden yiyemedigim şeyleri yemeye başladım öyle tuhaf bir durum ki🥲
Nevi99 iremle evet ilk gittiğimde karından görememiştik ama tam 5ci haftada gördük doktorum gitmeden önce bol su içmemi söyledi öyle de yaptım ve hemen göründü 🥰
Nevi99 AyseAybuke43_ benimde ilk bende ağlayamadım şoktadım şu an 5 +3 ve hala hamiş olduğuma inanamıyorum..🤷🏻♀️ bir haftadır biliyorum ama… 🤭 bende mi duygusuzum acaba 😁
gulberaydmr hellogirl 6+6 dayım hiçbir belirti hiçbir şey yok bu şekilde olan varmı kızlar hafif kasık ağrısı vardı o da kesildi bu şekilde olması beni endişelendiriyor
asoss1217 gulberaydmr sürekli ağrı sıkıntı zaten ki . Rahimm büyüdükçe ağrır benim haftalarda çok ağrım olmazdı ama ne zaman tam haftasını tamamlayacak (Cuma günü tamamlıyor ) o gün çok ağrım oluyor .
Mervekozan gulberaydmr aynısı bende de var yarın kalp atışı için gideceğim ama panikledim biraz bugün hiç belirti yok hamile değil gibi sanki yorulunca kaşık ağrım oluyor bi o kadar yarın duyunca rahatlarım inşallah
asoss1217 biricikannm merhaba 10+5 bende . Baslarda kabızlık oluyor gibiydi ama ben çok çok rahatladım . Kuru kayısı , kuru üzüm mutlaka ekle hayatına . Çok rahat gidersin gazda olmaz
bebisyeter 7+4 haftalığım, 6+4 kalp atışını duydun. Çok fazla iştahım açık kusmam yok ama bulanti var halsizlikle beraber ama 2 gündür kendimi iyi hissediyorum Buda beni tedirgin ediyor. Başkalarına bakıyorum kusma halsizlik iştahsızlık var
lavinya_01 hellogirl Bugün 8+2 haftalığım ikinci gebeliğim keseyi 5. Hafta da gördüm kalp sesini 7. Haftada . Bebeklerim tek yumurta ikizi imiş çok erken öğrendim. Sürekli bulantı ve kusma m ve açlık krizleri . Yataktan kalkamıyorum koku hassasiyeti beni mahvediyor
hellogirl lavinya_01 aayyyy maşallah ne güzel 🥰🥰 ya öyle oluyor gerçekten iki iş yapıyorum sanki üstümden tır geçmiş gibi oluyor