yasminmm yaseminellla merhabalar bende bugün 4+3 deyim ve dün 65 çıktı beta vakit geçmiyor gibi sanki hayırlı olsun size de 🥹
iremaydemirr hellogirl 9+4 teyim nisan sonu mayıs başı doğum diyor var mı benim gibi olan takipleşelimmm 🥰
meryemtkaya birumut_ 6+2 de gittim kalp atışı duyulmadı sizinde mi öyle oldu cuma günü bir daha gideceğim 7 +3 olmuş oluyo
vefaehmed meryemtkaya bende 6+2 de gitdim duydum ama farkli ola biliyor insallah duyarsiniz kese ve icinde bebek gorundumu?
birumut_ meryemtkaya valla doktor hiç bişey demedi sadece gelişimi iyi dedi 8. Haftada gel bakalım dedi kalp atışını gördü de dinletmedi mi yoksa kalp atışı oluşmamış mıydı bilmiyorum
karakedipatisi gulten_1 beta sanırım kisiden kisiye biraz degisiyor ben de az bulmustum korkmustum ama sıkıntı etmeyin insallah sizde güzel haberler alırsınız yarın 💖 gulten_1
meryemtkaya 7+1 gebeyim geçen hafta 6+2 de gittiğinde kalp atışını duyamadı doktor vajinal ult ile baktı bir hafta sonra gel dedi cuma gideceğim ama umut yok dedi doktor bebek oluşmuş kalp atışı olması gerekiyordu dedi bu durumu yaşayan oldu mu
Nevi99 Arzum21 ayy bende 5 +3 herşey normal hiç bir şey hissetmiyorum sadece bir kez öğrendiğim günün sabahı diş macunundan çok kötü oldum midem bulandı ter bastı gözüm karardı yere düştüm ama çok şükür ondan sonra hiç olmadı doktor kan şekerin duşmuş dedi normalmiş… hamiş olduğumu henüz kabullenemedim ama yine kan şekerim duşer die hep bir korku var içimde… 🤷🏻♀️🐣
Nevi99 iremle evet ilk gittiğimde karından görememiştik ama tam 5ci haftada gördük doktorum gitmeden önce bol su içmemi söyledi öyle de yaptım ve hemen göründü 🥰
AyseAybuke43_ hellogirl merhaba ben 5+3 de öğrendim hamile olduğumu. Ama heycandan-mutluluktan ağlamayamadım. Duygusuz muyum acaba 🤣 yoksa normal mi ( ilk bebeğim olacak )
Nevi99 AyseAybuke43_ benimde ilk bende ağlayamadım şoktadım şu an 5 +3 ve hala hamiş olduğuma inanamıyorum..🤷🏻♀️ bir haftadır biliyorum ama… 🤭 bende mi duygusuzum acaba 😁
nyyssa hellogirl Bizz de bugün 7. Haftaya girdik ama ara sıra hala küçük kramplar şeklinde kasık ağrım oluyor bu şekilde olan var mı normal bir durum mu bu ?
vefaehmed raife_69 bende 6+2 gittdim duydum bazan farkli ola biliyor eger kese ve icinde bebek gorunduyse insallah kalb atisinida duyarsiniz