baltuntas Hanımlar 33 haftalığım bebeğin suyu sınırda dedi doktor bir önceki iyi demişti oysaki 🥲 Suyun sınırdan aşağı düşmemesi için neler yapmam gerekiyor fikri olan deneyimi olan yazabilir mi ? Günde 3 litre su içsem gerçekten su normale döner mi 🥲
baltuntas alpilogg hayır sınırın altına düşerse Perinatoloji yada üni hastanesi takipli olmam gerektiğini söyledi sadece doğum için değil ama sıkı takip altında olması gerektiğine dair şeyler söyledi doktorum
alpilogg baltuntas Enteresan. Şüpheli yaklaşıyor tedirgin ediyor her ihtimale karşı vurulabilirdi. Benim oğlum 2 hafta önden gidiyor bir de rahim ağzı kısalığım var perinatoloji ya da üni takipli de değilim ama ciğer geliştirici vurdu doktorum
baltuntas alpilogg bende ekstra bir sorun yok şuanlık ondan olabilir yakın zamana kontrol verdi belki de Ozaman karar verecektir
alpilogg baltuntas suyun sınırda olması zaten bir sorun. Ekstrasına gerek olmaksızın. Peki su içmenin yeterli olup olmadığını kendisine sormadınız mı ?
baltuntas alpilogg sordum tabiki 3lt su meyve önerdi yakın zamana randevu verdi duruma göre yönlendirme yapacak olumsuz konuşmadı i
baltuntas zzerdem ilk gebelikte benzer problemim oldu ama havuç suyu fayda etmedi bana maalesef suyu fazla tüketeceğim sonraki kontrole kadar bakalım ne olur
zeysev Deveci armutu suyu artırır demıstı doktorum banada havuç suyunuda sabah kahvaltıdan önce akşam en son tuvaletinizi yapınca tüketin birde bir yerde Hindistan cevizi suyu fayda ediyor diye okumustum