Sanirimanneoluyorum Herkese iyi akşamlar yarın ikili testim var. Vajinal ultrason yapılan var mı ? İkili test karından olmuyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler
MinikMucizem42 Sanirimanneoluyorum ikili teset kan veriyosun kolundan.normal ultrasondada ense kalinliginabakiliyo.ve testin dogruluk payi%15
Sanirimanneoluyorum MinikMucizem42 Duygu Werwe Hepinize teşekkürler arkadaşım vajinal bakılıyor dedi açıkçası 12.haftada ne vajinalı anlamamıştım yanlış biliyor sanırım
Annesininminigi MinikMucizem42 benim ikili testte bebeğin midesi ve mesanesimi göremedi diger sefer bakacaz dedi sebebi nedir? Küçük diyemi yada oluşmadigi içinmi diger organlarini gördük
Werwe Annesininminigi iyide normalde ona bakılmıyorki ilk defa duydum onu detaylıda göre bilir ancak cok garip geldi bna
MinikMucizem42 Annesininminigi ben yaptirmadim canim ikili test doktorun verdigi bilgiyi soyledim.fazla bilgim yok o yuzden
Werwe Anlafım genel olarak baktıgını diyorsun bnde detaylı bakılıo ondan bahsediyırsun sndm cnm tmm Annesininminigi