zeyzeynur gencannee_ 31de 1750ydi benimki iyi bence onunki ilerideymiş asıl boşver sen doktorunun ne dediği önemli olan
kincikupelikiz gencannee_ bebeğin cinsiyetine göre anne babanın genlerine göre o kadar değişiyor ki görümcemle eşi minyonlar erkek bebek olduğu halde genelde 2 buçuk kilo civarı doğuyor bebekler şimdi 2. Ye hamile o bebek de öyle. Arkadaşım doğum yaptı kız mesela diyor işte oğluma göre daha az kilosu kız bebekler daha minyon oluyor o kadar fazla etken var ki bence kilosu da gayet iyi bebeğinizin zaten bu haftadan sonra 200-300 gram kilo almaya başlıyorlar neredeyse haftalık
gencannee_ kincikupelikiz arkadaşımda erkek bebek doğurdu onunda bebeği 2.500 kiloydu 29 haftada gittiğimde 1450 ydi 30 da 1650 olmuştu yani dediğiniz gibi 200 gram almıştı
hicrankj @“kincikupelikiz” bişey sorucam benim bebeğim gellişim geriliğii var 3 hafta kadar yani her türlü tahlili testi de yaptım bir hastalik veya başka bişey çıkmadı belki benimde öyledir genlerden kaynaklanuyir olabilirmi belki minyon bir bebek oldu
kincikupelikiz gencannee_ bi de gerçekten umursamayın bu şekilde sağlıkla alması gerektiği kadar alsın iri olmaması doğum açısından pozitif bir etken. Doğumunuz daha kolay olur. Ki inşallah haftasını doldurursa zaten 3 kiloları rahat görür
hicrankj @1313Meryem 23 haftalık oldum 6 Ekim’de perinatoloji doktoruna randevum tekrar gidicem bakalım inşallah duzelmiştir kan akımı yavaş dedi bana hareketleri takip et gün boyu çünkü baya geri kaldığı için her an her şey olabilirmiş