derya_1010 Kızlarr bebeğim hareket etmiyor hiç sanki sabahtır 34 de böyle bişey yaşayan var mıı karnımda sert değil ama şu saat oldu hala tekme falan yok bi havuç yedim poposunu aynı yerden uzattı gibi oldu bu kadar
gamzeakarsu17 derya_1010 rahatsız et biraz kızdığı pozsiyonlara dön.benimkide çok daha fazla harket ediyordu bu ara uyku süresi arttı 2 saate yakın uyuyor bi 5 10 dk hareket edip sonra yine kayboluyor 33+3
snmcftc derya_1010 şekil değiştirdiğinde de oluyor sanırım hareketsizliği birde tekme atmıyor artık sadece kayıyor elimi koymadan hissetmiyorum bende ama korkmadım bilmiyorum birşey olsa artık vücudum belirti verir diye düşünüyorum iyidir ama inşallah 🙏🏼
derya_1010 gamzeakarsu17 döndüm ama tık yok gibi akşama kadar uyumuyordur heralde 33 de benim çok hareketliydi 34 de dün biraz stres yaptım üzüldüm falan etkilendi mi acaba bilmiyorum ya eşimde bu gece işte nöbette kalakaldım korkuyorum 😢
snmcftc gamzeakarsu17 ay benimde 33+3 cuma iyiydi cumartesi felaket aktifdi bizimki de 3 gündür az oynuyor bende korkmuştum ama oynuyor en azından diye kendimi rahatlatıyorum
mayloyee derya_1010 benim de 31 geçen haftaya göre hareket yok bugün 1 kere hareket etti sonra kayboldu
derya_1010 gamzeakarsu17 valla dağ başındayım yeni taşındığım bi şehir yol bilmiyoruz iz bilmiyoruz henüz kendi başıma Metrobüse kadarda yürüyemem uzak mesafe
derya_1010 mayloyee 2 saatte bir hareketlerini takip edin diyordu doktor bu haftalar önemli canım sende tatlıyla falan dene bende şimdi tekrar tatlıyla deniycem bi
mayloyee derya_1010 bana doktorum günde 10 hareket varsa korkma dedi tatlı falan yedim uzandım yeni yeni dönüyor tekme yok ama
babielif mayloyee başta ki gibi çok tekme atmıyor 30 dan sonra şuan içeride popo dayıyor anca yada böyle dalgalı bıseyler yapıyor eskiden tekme atıyordu ama alanı daraldı sanırım bende 35. Haftadayım
derya_1010 snmcftc verirdi dimi tüm gün illaki bişey olurdu bende öyle düşünmeye çalışıyorum şuan 🤦🏻♀️
kimsebilmezz derya_1010 bende şuanda aynı şeyi yaşıyorum hatta çikolata bile yedim belki hareketlenir diye ama hafif bir hareket etti durdu tık yok