Hly_ygt Kızlar ben ağustosda tüp bebek yaptırdım ama gebelik olmadı adet olmuştum. 2. Adeti bekliyorum 3 gün gecikti ama muhtemelen tedaviden kaynaklı gecikti diye düşünüyorum normalde adetim çok düzenli ama dediğim gibi hiç belirti yok göğüste bi şişkinlik dolgunlukta yok o yüzden pek hamile olduğumu da düşünmüyorum. Sizlerde belirtisiz gebelik olmuş muydu
kubraklk Hly_ygt benim öyle oldu. Hiç bi belirtim yok. Dün öğrendim gebe olduğumu. Mide bulantısı falan hiç bi şey yok.
umaytos Hly_ygt benimde göğsümde herhangi bir değişiklik yoktu, herkeste olan bir belirti değil. Bende sadece regl yaklaşınca regl olacakmış gibi ağrım vardı regl olcam sanıyordum gebelikten de hiç şüphelenmedim o yüzden, acilde öğrenmiştim 🌸
Hly_ygt kubraklk çok sevindim adınıza sağlıcakla ilerler umarım 🥰 bende işte kendimi umutlandırmak istemiyorum tedaviye bağlı olarak bu ay gecikmiştir diye düşünüyorum. İlk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu ama göğüslerim baya dolgunlaşmıştı tek belirtim oydu şimdi hiç göğüsler dolgun değil o yüzden yoktur muhtemelen diyorum
kubraklk Hly_ygt inancını diri tut. Ben de hiç beklemiyordum. Hiç bi belirtim yoktu. Ki hâlâ yok. Sadece reglm gecikti 4 gün. Öyle öğrendim ben. Darısı başına inşallah
Hly_ygt kubraklk ay amin canım inşallah bakalım artır bi kaç gün olmazsam ya test yaparım ya da kan veririm ☺️🌹
Hly_ygt _pearl ayy bunları okuyunca bir yanım çok mutlu oluyor acaba mı diye bi kaç gün daha olmazsam yapacağım test inşallah ☺️🩷
Hly_ygt kubraklk evet doğru kendim de hastanede çalışıyorum hemde kadın doğumda doktorlardan rica edip beta baktırırım artık 🥰
demircio Ben de gebe olduğumu hiç anlamamıştım, hiçbir belirtim yoktu. Hatta çevremdeki herkes bir farklılık hissediyorsun mutlaka falan demişti ama hiç öyle olmadı 😅 İnşallah gönlünüze göre olur her şey 🙏🏻
Hly_ygt demircio çok teşekkür ederim gerçekten belirtisiz gebelikler olabiliyor ama insan başına gelemden çok inanamıyor hep bi belirti arıyor öncelikle tabiki hakkımızda hayırlısı olsun inşallah vardır gebelik bakalım ☺️🌸
kubraklk Hly_ygt inşallah vardır yaa. Kontrol ettikten sonra bizi de bilgilendirir misin çok merak ettim
kubraklk Gozdeeb doktor önerisi falan almak istiyorum. Ben 1 aydır buradayım henüz. Hiç bi yeri bilmiyorum da