hatice13445 Kızlar neden olur bebek baş aşağı pozisyonuna geçtiği içinmidir bide tekmeleri hep mide tarafında hissediyorum baş aşağı gelmiş midir ya da erken değil mi ya
Nedbur hatice13445 30. Haftadayım bugün kontrolden geldim bende aynı durumdayım bebek doğum pozisyonunda o yüzden yani benimki dönmüş seninki de dönmüş olabilir
rumeysabdr hatice13445 benimde 32.haftada baş aşağı dönmüştü 33.haftada ağrı baskı hissetmeye başladım 34.haftada sancılar çıktı nstde erken riskim varmış ciğer geliştirici verdiler
rumeysabdr hatice13445 sizde doktorunuz birşey demediyse olmaz herkesin süreci farklı ilerler benim bebek iki hafta ilerden gidiyor onunda etkisi var kilo boy olarak iri o yüzden gelişimini tamamlamış sanıp gelebilir dedi nst de sancı çıkınca böyle dedi doktor
hicranguvenaks hatice13445 hayır canım erken doğum olmaz daha 28. Haftadayken doktorum bebeğin daha makat pozisyonunda bir iki haftaya döner demişti normal yani
hicranguvenaks hatice13445 doğum pozisyonuna geçtiği için baskı oluyor 38 deyim her ayağa kalkişimda tuvalete koşuyorum gelmek bilmedi bir türlü uzanırken bile bebek kipirdayinca kacirmam oluyor bazen