ladynoodlee Merhaba adetime bi kaç gün kala akıntım hiç yok kupkuru oluyorum , sizin belirtileriniz de akıntı varmıydı ? Kuruluk var mıydı ? Ona göre ümitlenmek istiyorum 🥹🥹
Seymatrkay ladynoodlee Ben de hiç akıntı olması. Yaşla da alakalı olabiliyor. Yaşınız kaç ? 38 yaşındayım. Kuruluk olup olmaması önemli değil. Lekelenme kanama olmasında…
iremnur_17 ladynoodlee benim normalde hep adet öncesi akıntım olurdu fakat hamile kaldığım ay öyle bir akıntım yoktu. Ama tabi bu kişiden kişiye değişiyormuş tam bir belirti sayılmaz
Seymatrkay ladynoodlee O zaman çok normal:)) yaş ile alakalı. Çünkü yumurta rezervi düştükçe o 20-30 yaş arasındaki bol akıntı maalesef görülmüyor. Ama bunun önemi yok. Yani sen şu an akıntıdan anlayamazsın. Anca işte günün geçecek ki ya şüphelenereksin ki test ile öğrenesin.
mertunn ladynoodlee hormon geri çekildiği için genelde adetten önce olur o kuruluk. Gebelik belirtisi olsaydı akıntı olurdu
nilruhu ladynoodlee evet dpo12de öğrendim 120 beta hcg ile. Yerleşme zamanlarında artmaya başladı akıntım yumurtlamadan 6 7 gün sonra.
ladynoodlee mertunn Yalnızca vajinal kuruluk veya akıntı durumuna bakarak kesin bir ayrım yapmak oldukça zordur. En güvenilir hamilelik belirtisi, adet gününün gecikmesidir. sordum bunu cevapladı
mertunn ladynoodlee Gebelik oluşmadığında hem östrojen hem de progesteron seviyeleri hızla düşer. Bu hormonal düşüş nedeniyle vajinal salgılar minimum seviyeye iner. Birçok kadın adet kanaması başlamadan önceki 1-3 günü kuruluk dönemi olarak geçirir.