Hatice_11 Kızlar kız ismi daha zormuş Güneş Afra Kumsal Alina Arasında kararsız kaldık sizce hangisi güzel veya isim önerisi de alabilirim 🥰🎀🐣
atlas_mom Hatice_11 bana da erkek ismi daha zor gelşyor 😂 Güneş ismini çok beğeniyorum ilk gebeliğimde kızım olsaydı güneş koyacaktım şimdi 2. Gebeliğim kız olursa yine güneş düşünüyorum erkek için hiçbir fikrim yok 😂
Seymatrkay Hatice_11 Ben kumsal diyorum. Nedenlerimi yazayım. Birincisi Herkes koymaz. İkincisi bilinen bir isim eski isimlerden ama modern isim sevenler için ideal isim. Üçüncüsü doğayı sevenler için ideal isim. Dördüncüsü kime dersen de yabancılık cekmeyecekleri bir isim. Beşincisi yanına isim eklemeye gerek yok çünkü çok harfli. Yani diğerlerinin hiçbirini beğenmiyorum. İsim öneremeyecegim aklıma gelmiyor 🤦
Hatice_11 atlas_mom oğlumuz olsaydı Doruk ismini düşünmüştük ☺️ ilk çocuğumuz Rabb’im gonoumuzue göre verdi ama bu defa isim konisnda takıldık kaldık ☺️🎀
kumsalyildirim Güneş , Kumsal ve Alina isimlerini bende bi düşündüm 😅 ama başka isme karar verdim. Bunlardan koyacak olsam Güneş koyardım heralde :) doğunca da doğdu Güneş’im falan yazardım 😅😅
Hatice_11 kumsalyildirim peki hangi ismi düşündünuz acaba eşim güneş ve afra ismini daha çok benimsemişti hala arayistayiz 😅
bebeybi Hatice_11 Almila koydum eşim de Berfin istedi Almila Berfin ismi. Beğendiğim isimler de Sare, Leyal, Mihra, Defne, Afra, Meva, Duru, Ayla, Betül
Bukad Hatice_11 bence kesinlikle Afra🐣 Benimde kızım olucak inşallah bende Afra istiyordum ama eşimin kuzeni doğum yaptı o Afra koydu o yüzden koyamıyorum 🙂↔️