citlembik78_ Kızlar kız için ecmel ismi düşünüyorum ama duyan bir kaç kişi beğenmedi ve erkek ismi dedi siz ne diyorsunuz
isimsiz5434 citlembik78_ Arapça kökenli bir kelime. Cemil güzel ecmel en güzel demek. Erkeğe daha uygun köken olarak. Kız için karşılığı hüsna olabilir.
Seymatrkay citlembik78_ Kıza koyan da var. Bence unisex bir isim. Anlamı güzel ama koyup koymamak size kalmış. Ecmel Vera koyan duydum. Bu ikili isim güzel.
Hedwig vanilyalibuse benim de tek bildiğim Ecmel o. Kız ismi diye biliyorum onun için. Uzak şehir diye dizisinde Ecmel diye bir erkek varmış ondan erkek ismi diyor insanlar.
betuldemirell_06 Ecmel güzel demek mehmet yıldız diye bir hoca var onun kızının ismi erkek ismi olarak uzakşehirde yaşlı bir adamın adıydı ama erkek olarak ilk onda duydum bence güzel
pofidikanne citlembik78_ arkadaşım kızının ismin ecmel vera koymuştu ama anlamadım kıza mı ait erkeğe mi
Busranur_mnts citlembik78_ kız ismi diye bilitorum Arapça isim kalıbına göre en güzel anlamına geliyor
rmy1 citlembik78_ bana çok sert bir isim gibi geldi bebeğim ❤️ ama senin kararın tabi herkesin zevki beğendiği şeyler farklı