ozgeacar1 Doğru adrestesiniz. Oranın perinatiloji bölümü çok güçlü. Şöyle ben geçen sene aşırı kanamaya bağlı olarak 17+3 de kayıp yaşadım. Gebeliğin başından beri kanamalar vardi. Fitil, promester iğne vs kullanmama rağmen durmadı. 13. Haftada plesanta previa tanısı kondu. Kanamam olmasına rağmen 15. Haftada 25 mm servikal uzunluk nedeni ile doktor serklaj attı ama kanamalar devam etti. 17+3 de de kayıp yaşadım. Bana abdominal serklaji onerdi. ( Bunlar özel doktorda oldu ) Çift rahimliyim. Kayıp sonrası Zeynep Kamil’e gittim. Orada Müşerref Banu Yilmaz hocaya muaneue olmam sonucunda konunun rahim ağzı yetmezliği olmadığımi boşuna serklaj atıldığını kanama kaynaklı plesantanin da yanlış konuma yerleşmesi yüzünden düşük yoluna girmiş dedi. Ama çift rahimliyim diye ve bu öyküden dolayı riskli gebeyim. Şu an 13 haftalık gebeyim. Zeynep Kamile takipliyim. Şu an takipli olduğum Savas hoca da rahim ağzı kisaligi olmadığını söyledi. Yani ozeldeki doktoru dinlesem ipteydim 🤦🤦ben düşük sonrası histeroskopi oldum. Kalınlık kalmıştı. Özeldeki doktora kalsa ben abdominal serklaj olacaktım. Riskli gebe olarak doğru yerdesiniz. Allah kolaylık versin.