AsenaD Bartın’ın devlet hastanesi kadar rezil bir yer olduğunu sanmıyorum .şiddetli sancıyla devlet hastanesi acilden yatışım yapıldı 2 gün boyunca tek doktor yüzü görmedim,ağrıdan delirdim tam 2 gün boyunca ,defalarca lavaboya gitmek için serumu kapatacak hemşire bulamadığım İçin serum kolumda patladı ve Artık dayanamayacak hale gelince İstanbul’da ki doktorumu Aradım orada koca bir hastane dolusu gerizekalının koyamadığı teşhisi İstanbul’da ki doktorum sadece tahlil görüntüsü ve şikayetlerimi yazdırarak koydu .ki torsiyon over diye kalp krizinden sonraki en şiddetli sancıya sahip durumu yaşıyormuşum .yumurtalığın dolanıp şişmesi durumu .ve ilk 24 saat içinde yumurtalığın geri dönüşümsüz hasar almaması İçin mutlaka müdahale edilmesi gereken bir hastalık Mış .aksi taktirde gerisi taktiri ilahiye kalmış .yumurtalıgın ölmesini çocuğumun vs olmamasını göze almıştım yeterki sancımı durdursunlar diye çırpınıyordum.en sonunda imza verip hastaneden çıktım ve İstanbul’a gelmek zorunda kaldık ..velhasıl kelam RABBİM kimseyi o kendini bilmezlerle dolu ,dingonun ahırı mantığıyla yürütülen hastaneye düşürmesin ..Eger imkanınız varsa özeldeki doktorlardan birine gidin