aycappoyraz alpilogg Allah razı olsun 16 ekime sıra verdi 19 ekimde benim doğum tarihim çakıştıramadım 😅
alpilogg aycappoyraz Korkmayın çok güzel bir tarih çok da az kalmış son hazırlıklarınızı yapın ☺️ Rabbim sağ sağlim kucağımıza aldırsın inşallah
african aycappoyraz 39+6 için sezaryan planlamıştık ama bebeğim 39+4 de gelmek isteyince acil sezaryan oldum.. Ama açıkçası ben bebek kendisi gelmek istediğinde doğurmak istediğim için bu duruma mutlu oldum. Sizin ilk tecrübeniz nasıldı?
aycappoyraz african benimde 39+0 da oğlum doğdu 38+5 te sancılarım başladı normal diye gittim bir gün sancı sonrası acik sezeryana alındım çok kötüydü
anstzist aycappoyraz evet yapıyorlar ama risk bence ya. Çünkü nişanım falan çoktan gelmişti bebeğin başı sanki çıktı çıkacak gibiydi. Normal doğursam doğururdum ama vajinismustan dolayı açıklığa bile bakamadılar mecbur sezeryan oldum
aycappoyraz alpilogg Allah razı olsun mübarek cuma gününe de denk geliyor hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🙏
dgngumus6 aycappoyraz benim 39+1 di ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi diye bakıyor doktorlar genelde geç değil tarih normal içiniz rahat olsun 🩷
orhismommmmmm aycappoyraz normal istıyordum ikkke hayatımda alttan Muane oldum açılma olsun diy dayanamadım bağırdım. Canımda çok tatlıdır bu böyleyse bebenın kafası nasıl çıkacak dedim hemen sezeryana alın dedım özeldi zaten aldılar
aycappoyraz orhismommmmmm ay canım sesli güldüm Allah iyiliğini versin parmak attılar yazmışsın evet o açıklığa bakıldığı zaman çok acıtıyor o yaptıkları hareket sancın başlamadan mı sezeryana girmiş oldun
orhismommmmmm aycappoyraz kjsjshshsh evet hiç sancım açılmam yoktu kilosu da fazlaydı beklemek istemedi doktor
linababy10 aycappoyraz canım benimde gebelik şekerim var doktorum ilk 38. Hafta verdi sonra dedi biraz beklesin daha iyi olur 39. Hafataya kadar durursa o zamanda yaplım Tabi bebeğiniz eri bir bebek değilse bekletiyorlar şekerde olsa