Edirefp NazlErdoan şarküteri ürünleri çok zararlı. Hele ki salam sosis sucuk. Peynirli sebzeli yenilebilir ama ☺
Edirefp ygmr kokoreç midyemi 😟 yapmayın Allah aşkına bende çok severim ama nefsime hakim oluyorum bebek için ne kadar zararlı. Karaciğer bile yenmemeli deniyor ki kokoreç.
ygmr Edirefp evet yedim cok olmamak sartiyla ikisini ama.digerlerini cok.yiyorun pide lahmacun hamburger bebege ne gibi zatati olanilirki bana kilo yapio.sadece
ZeynepKara Bende geçen gün ilk defa yedim gecenin bi vakti acıktım eve tek servis yapanda dominostu küçük boy aldı eşim bayıla bayıla yedim ama sonra ne oldu 2 saat sonra hepsi dışarda 😭
Ceyduygu Ayy bende yedim gecen gun hemde 1,5 orta boy yedim eve zor geldim hareket edemiyordum 😂 hala canim cok cekiyor arada bir hamburgerde yiyorum onceden bu kadar duskun degildim hamile kaldiktan sonra aklima düsüp duruyo 😀
HanifeOkutan NazlErdoan valla yerim sürekli de yerim😂 sadece mantarlı peynir vs severim salam sucuksuz yani😂 4-5 kere yemişimdir😂 yememeli miyim 😂
Fatime NazlErdoan benim iki gündür canım nutella istiyor ekmeği ucundan sürüp yedim 🙈 4 aydır ne kadar iyiydim canım hic cikolata istemiyodu tiksiniyodum inşallah bu istek uzun sürmez..pizza benim de arada canım cekiyor bir keresine evde yaptım yedim dişardan yememeye calişiyorum