minik_kelebek3 Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp ütülediniz hastane çantasını ne zaman hazırladınız
sum_doa minik_kelebek3 ocak ortası doğacak ikinci kızım hiçbir şey yapmadım 30-32 gibi alışveriş yapıp 35 gibi de kıyafetlerini yıkarım
seymanur0 minik_kelebek3 ben 33 -34 haftalıkken başladım hersey hali hazırda bekliyor. Şuan 37. Haftadayım ve iyikidr o haftalarda halletmısım şimdi yerımdrn kalkacak halım yok 🥲
minik_kelebek3 sum_doa benimkide ocağın ortasında doğacak bi beşik kaldı kıyafetleri de şimdiden yıkamayı düşünüyorum biraz sabırsızım 😂😂
Kiraz53 minik_kelebek3 1 2 gebelikte 33 haftada yıkadım hazırladım 3 üncü gebelikte baya geç hazırlamıştım
hunilii minik_kelebek3 benim ilkinde de 32de her şeyim hazırdı insanın kafası rahatlıyor ya bir de haftan ilerledikçe ağırlaşıyorsun yapılmıyor
kubrasezginnn 31+1’deyim çoğu eksiği bitti dolabı yok dolabın alınmasını bekliyorum öyle kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerine koyarım diye düşünüyorum ama iki haftadır bir türlü alamadık ve ben iyice ağırlaştım hiçbir şey yapasım gelmiyor :(
atlas_mom minik_kelebek3 35. Haftada çantanız hazır olmalı bence ileriki haftalar hem geç kalabilirsiniz hemde ağırlaşınca zor olur ben 37. Haftada doğum yaptım 35. De hazırlamıştım çantamı isterseniz 33-34 de de hazırlayabilirsiniz