pincat Kızlar normal doğumda elbise pijama şart mı yoksa hastaneden önlük falan veriyorlar mı annemler şart diyorlar ben de eskidendir o ben duymadım hiç öyle bir şey dedim ama buraya da sorayım dedim 😂
ozge_kader pincat doğumdan sonra kendiniz için pijama takımı şart önlük doğumdan sonda çıkarılıyor kendi kıyafetinizi giyiyorsunuz
atlas_mom pincat ben elbise şeklinde pijama koymadım hiç önden düğmeli pijama takımı koydum yedekli koyun kan olabilir kirlenebilir ben 2 adet koymuştum bana yetmişti
kincikupelikiz pincat aslında kanama kontrolü yaptıkları için pantolon indir çek olmasın derseniz gecelik götürebilirsiniz doğumdan hemen sonrası için böyle çok elzem değil ama
ozge_kader pincat evet önlük giydiriyorlar Normal doğum için 1 tane yeter sanırım ben 3 tane götürmüştüm çünkü doğum sonrası terleme falan çok oluyor ben birde 2 gün kaldım sezaryen olduğum için ama size yeter sanırım 1 tane
defnesmoms ozge_kader normal doğum yaptım 2 tane pijama takımı götürdüm yetmedi kan bulaştığı için pijama altına şimdi ki hamileliğimde hastane çantama 2 pijama takımı 1 pijama altı koydum nolur nolmaz çok gerekli oluyor
ozge_kader defnesmoms bende bu kanama durumunu düşündüm aslında bende sezaryen oldum depend sayesinde rahattım yetti o yüzden 3 tane
pincat ozge_kader depend değil de lohusa pedlerinden aldım yeterli olur mu acaba ilk doğumum olacak hiç bilmiyorum kanama falan nasıl oluyor
ozge_kader pincat ben dediğim gibi sezayen oldum kanama baya oluyor depend de baya işe yarıyor sızma gibi bir durum yaşamadım ilk başta istemedim rahat edemem diye ama gayet rahat tavsiye ederim