dryaroni 11 haftalik gebeyim ne yiyorsam oldgum gibi kusuyorum be bas donmem oluyor ayagi bile kalkamiyorum daha yarin randevum var
Prensesmom_ dryaroni normal bazen daha uzun haftalar sürüyor benim 3 üncü gebeliğim 8 inci ayda bulantım kesildi . Her insan vücudu farklı şekilde alışıyor prizin prilam zencefil bunalr biraz olsun kesiyo
ozge_kader dryaroni benim ilk gebeliğimde 21. Haftamda sizin gibi oldum yemek yiyemiyordum yemeği geçtim su içince bile hemen istifra oluyordu
feleknazdik dryaroni @“dryaroni” aynısını yaşoyorum şuan başım çatlayacak ve akşam ne yediysem hepsini geri çıkardım. Doktora danışınca yazabilir misiniz? Geçmiş olsun🙏🏼
dryaroni En son 3 hafta once falan gittim henuz kalp atisi duyulmamisti ozwle gitmistim devlete randevu aldim anca yarin gidecegim
dryaroni Benim evime karsi bir hasasiyetim Oluwtu yaptigim yemekleri kusuyorum bir saat arayla ve artik takat kalmadi bende
ozge_kader dryaroni umarım geçer bir an önce cidden insan perişan oluyor bende ikinciye hamileyim 6+6 şuan mide bulantısı yok umarım ileridede olmaz zor cidden
dryaroni feleknazdik ben dun gittim bana ilac vrrdi d vitaminm cok dusukmus ilac falan verdi birde gec dolenme olmus guya benim hesabima gore 11 haftaydi ama ultrsyonda 8 haftlkti