user73742809 babyackgz ayy masallah Allah kucagınıza almayı nasip etsin, sizde erken ogrenmısınız coook heyecanlandm sıımdı:)
babyackgz user73742809 teşekkür ederim biz fetal dna yaptırdık ama bi arkadaşım 12.haftasında direkt öğrenmişti yani erkekse genelde erken belli ediyor kendini 🤭 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖
morbid @“user73742809” şuan 11+6 yım göğüs hassasiyeti çok fazla mide bulantısı ara ara oluyor inşallah bebeğim iyidir merak ediyorum en son 8. Haftada gittim kalp atışını duydum
user73742809 morbid aynı bende valla dun gece ruyama gırdı hatta gızlı gızlı hastanede kendı kendıme ultrasonla bebege bakıyordum :D sızın de kontrolünüz yaklasmıs olmalıı 3hafta olmuss
morbid @"user73742809″Evett canım haftaya cuma gitcem ikili tarama testi yaptıracağım bakalım cinsiyeti belli olacak mı 12+6 oluyor
rozdemirq morbid benimde yaşasaydı 9+3 olacaktı maalesef 26 Eylül de kaybettim kürtaj oldum çok üzülüyorum çok ilk gebelikti
morbid @"rozdemirq"Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin en kısa sürede ilk gebeliğim kimyasaldı 🥺 Rabbim sağlıcakla nasip etsin hayırlısıyla 🤲🏻
bus2635 ulkuumay şu ana kadar sadece 2 kere kustum ama bulantılarım çok fazla mahvoldu cildim umarım bu da geçici bir durumdur :(
2inciAnnesi27_ user73742809 11+6 dan selamlar yarın 12 oluyoruz minnoşumla. Mide bulantısı vardı kusmamıştım hiç ama bugün çok fena kustum şaşırdım açıkcası. Cuma günü kontrol var 2 li test yapılacak nasipse
gocicim user73742809 aynen gosteriosa ogrenirsin allahin iznile benmki hep bacak arisi acik geziodu😂😂😂