delalinannesi buse_c kuzum artimed icin çok yalancı veriyor diyorlar, ben artimedle öğrendim hamileliğimi ama bendeki doğruydu yani 🥹 bu kadar belirgin çıkmışsa kaset testte silik de olsa muhakkak çıkar başka bir markanın kaset testini dene istersen ✨
zeynepc01 buse_c bende bu testle öğrenmiştim hamile olduğunu dört gün arayla yaptım ilk yaptığım negatifti sonra pozitif oldu
user73742809 4 gün gecikmeniz varsa ve bu kadar net çizgi gördüyseniz muhtemelen gebesiniz, hayırlı olsunnn ama yınede bır kaset test ile denemekte fayda varrr ya da kan testii
buse_c Çok teşekkür ederim, başka marka da deneyeceğim kaset test de. Aynı zamanda tüp bebek sürecindeyim iki adet dönemi rahim dinlendirme yaptık bu adette transfer hazırlığına başlayacağız acaba hamile miyim şüphe ettim.
buse_c Teşekkürler, kuruduğu halde hala pembe renk. kimisi grileşince yalancı falan diyor böyle bir şeyler duydunuz mu?
nilruhu buse_c 2 markada da aynı anda pembe şekilde yalancı pozitif vereceğini sanmıyorum. Bence gebelik var Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤗