Hanımlar merdivenden düştüm aslında sol taraftan çok hasar aldım morardı belim kalcam vs ama 3-4 gün sonra ağrısı gecmisti ama şimdi sağ taraf dizden aşağı ayak bileğime kadar çok ağrıyor asla dik üstüne basamıyorum 4 gündür net şekilde topallıyorum. Ben hani ağrı kalcadan vurunca siyatik vs diye düşündüm ama doktor düşmeye bağlı travma olmuş sıcağı sıcağına anlamadınız bence röntgen çekelim ciddi Bi hasar olmasa bile kırık gibi yani ama bi sorun olduğu çok aşikar diyor. Kurşun yelek vs takilacakmis tabi ama merak ettiğim şu röntgen girenleriniz oldu mu bu haftada? Organların çoğu ilk 3 ay içinde oluştu zaten diyor ortopedi doktoruda kadin doğum da ortopedi karar versin bizlik bisey yok diyor. Ama sonucunda peki kas gevşetici ve ya benzer ağrı kesici ilaç ağrı kesici vs verebilecek misiniz ki dedim maalesef parol dışında biseyde veremem diyor. Yani amaç tamamen ne olduğunu görmek kiriktan asla şüphelenmiyor bu arada dediğim gibi düşmeye bağlı travma olmuştur kaslarda diyor. Yani ilaç krem asla kullanamicam sonucunda ağrım devam edecek ama ne olduğunu görmek için röntgene yinede girmeli miyim? Siz olsanız ne yaparsınız?
Bu arada 4 gündür masaj aleti sıcak su torbası üstüne çok yük bindirmeme dinlenme çabalarım sonuçsuz dizden aşağısı sabit yatarken bile uyutmayacak kadar çok ağrıyor. Üstüne basamıyorum dediğim gibi hep topalliyorum çoğunlukla eşim halletmeye ben oturarak iş yapıyorum sadece.