sum_doa zeyuz bio oil lireac badem yağı himdistan cevizi argan yağı kantaron yağı çörek otu vazelin her şey sürdüm sonuç nanay efendim 🤣 🥹
pervinn_qq zeyuz ben ilk hamileliğimde sabah ve akşam bebek yağı ve liearc kullandım şu an ikinci gebeliğimde de aynı şekilde bebek yağı ve mamaaura kullanacağım ilk gebeliğin tecrübesine dayanarak sıfır çatlak
sum_doa zeyuz kesinlikle genetik vücudun yatkınlığı varsa ne kullanılırsa kullanılsın sonuç kaçınılmaz maalesef
seymakca12 18 hafta oldum bende yeni başlayacağım. Şimdilik Hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağı karıştırdım vazelin gibi bir kıvamda oldu. Bio oil de aldım ama içeriği güvenli değil falan diyorlar.
saadetsk Ben de Lierac jel ve Ukrayna’dan gelen bir yağ kullanıyorum. 28+2 yiz şuana kadar çatlağım olmadı. Akşamları sürüyorum yağı bu arada 1 aydır. Ondan önce sadece Lierac kullanıyordum ama düzensiz. Bu bence biraz genetik ya
linababy10 Yağlar veya markalar hiç fark etmez vücudun yapısına göre değişir.. bio oil ve Hindistan ceviz yağı çok iyi kullanabilirsiniz ben 4 çeşit kullandım 5. Haftamdan beri ama 7. Ay sonu bommm diye çatladım :( kabullenmek lazım