Semaaa__ Çok hastayım ölüyorum galiba kızlar hastaneye gittim doktor sadece parol diyor o yüzden size soruyorum öksürüğü kesecek bi tarifiniz varmı öksürüğüm geçse ciğerlerimin ağrısı da geçer şu öksürüğü atlatırsam yeter bana 🥲
sum_doa Semaaa__ göğüs hastalıkları ya da kbb ye gidersen sana parol dışında ilaç verir diğerleri risk almıyor bana vermişlerdi 🥹
-Cennetkusuannesi- Semaaa__ pekmez içine zeytinyağı ve karabiber koy günde bi kez iç benmi geçirmişti. Birde sütle cevizi kaynat sıcak sıcak iç canım. Zencefille bak karıştırıp da 1 kaşık yiyebilirsin
gunes866_ Semaaa__ Gebe misin Bir de alerji Kaynaklı mı hangi bölüme gittin parolla çözülmez maalesef göğüse gitmen lazım Çünkü geçmiyor daha da ilerliyor bu sefer bütün vücudun sallanıyor öksürürken
pincat Semaaa__ 1 hafta öksürük ve ciğer ağrısından kafayı yiyecektim ben de en son limon suyunun içine bal katıp içtim 2 günde geçti deneyin isterseniz her gün için
Semaaa__ -Cennetkusuannesi- -Cennetkusuannesi- dünden beri her türlü karışımı içtim bi tık rahatladım gibi ama tekrarlar mı bilmiyorum
-Cennetkusuannesi- Semaaa__ yinede doktora git canım bazı antibiyotikler kullanılıyo gebeylen enfeksiyon daha zararlı