happyela tosbix Abimin kahve yengemin gözleri siyah yeğenim yeşil gözlü ☺️ Yengemin ablasının çocukları da yeşil gözlü kuzenlerine çekmiş. Bende aşırı seviyorum renkli gözlü bebek. Oğlumda tutmadı ama kızım da tutar inşallah diye dua ediyorum 😃 Halası yeşil, kuzeni yeşil, teyzesi ela gözlü. Üçünden birine çeksin Allahım diyorum aminnnn 😂😂
kalimero39 tosbix Eşimin göz rengi ela, benimki koyu kahverengi. Halaları yeşil gözlü, dedesi mavi. Oğlum da babaya çok benziyor ama gözleri simsiyah 🤷♀️ 27 aylık bu arada, değişmez de. İkinciye hamileyim, var bir hayalimiz 🥰
muhendistenfikirler tosbix benim kahverengi ama çift katmanlı ( en dış tarafı bal rengi, iç tarafı kahverengi) Eşimin yeşil Bebeğimizin gözleri babası gibi yeşil olsun istiyorum 🫒 Annemin teyzemin gözleri yeşil, dedemin mavi Eşimin ailesinin de hep renkli
pembeniz Ben ve benim tarafım komple kahverengi, eşim dahil onun annesi babası kardeşleri anneannesi halaları komple renkli gözlü sonuç oğlum KAHVERENGİ gözlü oldu🤣 ilk doğduğunda yeşildi çok sevinmiştim sonra ela oldu en sonunda komple döndü🤧sizin iki taraftada varmış gönlünüzce olsun inşallah🤍
pervinn_qq tosbix benim ilk çocuğumun gözleri renkli renkli gözden kaynanamdan sonra nefret ettim maalesef oğlumun gözleri de kaynanama benzedi sizin de ihtimal var gibi duruyor anlamadım kaynanam da nasıl bir gen varsa görümcemin kaynımın benim bütün çocuklara yayıldı😒😒😒
Annesiiiii_ tosbix Eşimde bende kahverengi gözlüyüz hiç aklımın ucundan bile geçmemişti ama kızımın gözler masmavi 😄
atlas_mom tosbix siz içten isteyin belki olur bellli mi olur 🙈 benim gözlerim çok koyu değil tam ela da değil kahve de değil eşim yeşil eşimin ailesi komple renkli gözlü annem yeşil yeğenim bal rengi hamileyken hep iri renkli gözlü sarışın olsun derdim eşim fabrikaya sipariş mi veriyorsun hepsi bir den olmaz derdi ama oğlum sarışın iri mavi gözlü uzun kirpikli şimdi 2. Ye hamileyim çok merak ediyorum abisine benzeyecek mi 🙈😂
benimsin21 tosbix Komşumuz esmer bide gözleri kahverengi eşi de aynı şekilde ama kadının erkek kardeşi fln mavi gözlü küçük oğlu aynı dayısına fln benziyor hastanede karıştırmış olabilirsnz diye arada şakalaşyrx😂
benimsin21 tosbix Avantajın eşinin de renkli gözlü olması o konuda şanslısn ihtimal bi tık daha yüksek oluyor.
tosbix benimsin21 bende babamdan taşıyıcı olabilir mi genim acaba mavide olur yani hiç farketmez uzun kirpik renkli göz hayalim 🥹
benimsin21 tosbix Bende mavi gözlü bebiş istiyorum kaynım mavi gözlü kv renkli gözlü bende de azck bir avantaj var gibi.
vanilyalibuse tosbix ben sarışın renkli gözlüyüm, eşim çok esmer değil gözleri açık kahverengi, saçları kahverengi, bizim ailede neredeyse herkes sarışın renkli gözlü ama eşimin ailesinde hiç yok 🥲🫠 en başta sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah sonrasında sarışın mavi gözlü dünya güzeli bir prensesim olmasını çok isterim 🥹💖
tosbix vanilyalibuse hadi inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin seninde şansın yüksek gibi gözüküyor 😍 Bu arada sana ve bütün arkadaşlara vesile olsun aklıma gelmişken yazayım el müsavvir zikrini sık sık çekersek güzellik katarmış bebeğe öyle okudum bir yerde ♥️
deryatsnn tosbix ben ve eşim kahve rengi gözlüyüz. Benim babam ve eşimin babası renkli gözlü benim babam mavi eşimin babası da mavi ama biraz yeşile kayıyor gibi sonuç boncuk gözlü kızım var 🧿❤️