delalinannesi vanilyalibuse ahahshshshah amin kuzum erkek demiştim erkek cikarsa hemen İnstagramda cinsiyet tahminciniz diye sayfa acicam 🤪
vanilyalibuse delalinannesi AHAHAHSHAHHS 1000 liraya bak aşkom zaten %50 tutmazsa da sadece Rabbim bilir ben tahmin yapıyorum dersin
vanilyalibuse bebek_annesiii orası tam olarak neresi onu da anlamadım hahahaha sallamış olurum sallayayım mı hissiyat olarak 😅😅😅
delalinannesi vanilyalibuse 1000 liraya bakıp tahmin tutmazsa yarisni iade ediyorum diycem hahdhdhshshs kız ben ne şeytanmisim hahshdhsh
bebek_annesiii vanilyalibuse Ya teşekkür ederim canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin 2 kızım var çok şükür 10 güne belli olacak 😍bakalım
delalinannesi bebek_annesiii bacimm öncelikle Rabbim gönlünde olanı en hayırlısıyla kolayca nasip etsin inşallah ❤️🙏 ben kız bebek diye düşündüm ama dediğim gibi hiç bana bakma ben zerre anlamıyorum öylece tahmin yapıyorum yani 🥹😅❤️
bebek_annesiii vanilyalibuse İlkinde hiç bu kadar merak etmemiştim 3. Bebeğim plansız oldu iki kızdan sonra açıkçası çok merak ediyorum 🫠
vanilyalibuse bebek_annesiii ayy amiin inşaallahh 🥰 yukarıdaki sorumun da cevabını aldım 🥰❤️ hadi bakalımm sağlıkla sıhhatle gelsin ✨
vanilyalibuse bebek_annesiii insan her iki meyveden de tatmak ister 🥹🙏🏻 asla cinsiyeti şu olsun diye diretmem her şey Allah’tan ve günahtır öyle diretmek ama 2 kızdan sonra 1 oğlan ister herkes yahu 🥹❤️🙏🏻
bebek_annesiii vanilyalibuse Öyle ya kızda olsa 3 kız kardeş olacaklar en yakın sırdaş dost olacaklar belkide.. dediğin gibi insan iki meyveden de tatmak istiyor ☺️🌸Mesela 2. Kızım olduğunda çok sevdindim kızıma kız kardeş geliyor diye