zeynepim__ temmuzonbir 13 haftalık iken özele gittim baya hareketliydi hani tahmin yapmadı ama çıkıntı göremedim dedi bir kızım var bakalım bu sefer ne olacak
vanilyalibuse temmuzonbir kuzum 26. haftada gideceğiz herhalde doktor 28’e kadar gidebilirsiniz sorun olmaz ama 28’den sonra bakılmıyor dedi
temmuzonbir vanilyalibuse bitanem yerinde olsam en geç 24 de giderim eğer randevu ve imkan varsa tabi
vanilyalibuse temmuzonbir 9 Eylül’de randevumuz var aşkım bakalım doktor ne diyecek ona göre de gideceğiz 🥰❤️ ✨✨✨✨ asla gitmem dediğim doktora gidiyorum ✨✨✨✨✨
temmuzonbir vanilyalibuse çok güzel geçsin inşAllah bitanem, doktorun yaklaşımı tavrı herşeyinden memnun kalırsın inşAllahh 🤲🏻❤️😘
zeynepim__ vanilyalibuse amin yani cinsiyet ayrımı yapmıyorum ama bir kızım var bu sefer de bir oğlum olsun istiyorum ama bana da kız gibi geliyor
temmuzonbir zeynepim__ bacak arasını net görmediyse bir şey diyememiştir net olarak bir sonraki kontrolde belli olur
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse Aşkım ultrason fotolarını bana attıydın o zaman mı oldu bu konuşma ona göre gidip bakıcam 😁🤦🏻♀️