armut01 seabebi Ay Kız Araştırma Yapma Yoksa Daha Çok Stres Yaparsın Kendine Merak Etme Göreceksiniz Bebeğinizii
seabebi armut01 şuan ilçedeyim ve gurbetteyim, elimden gelen başka bısı yoksa istemsiz herseyı araştırıyorum 🫠
armut01 seabebi 1.5 Kilo Vermiştim Doktorum da Dedi Hani Sen Yemezsen Bebek Beslenemez Oyüzden Ye Diye Ama İşte
armut01 seabebi Doktoruma Gidicekseniz Numarasını Atabilirim Çünkü Geleceğiniz Günü Söylemeniz Gerekebilir
seabebi armut01 3 doktora gittim bir tanesinden bi cümlelik birsey dahi öğrenmedim, hayır bilgisiz de değilim, çok mu bilmiş görünüyorum da söylemiyorlar acaba dicem konuşmuyorum da öyle ters , allaha havale ediyorum çok çok kötü bazıları
armut01 seabebi Benimde Öyleydi Çok Şükür Geçti O Dönem Halsiz Yorgun Oluyordum Sizinde Geçer İnşallah En Kısa Sürede
mervesee seabebi her gebelik farklı ilk gebeliğimde 7 hafta başında bebeği görüp kalp atışını bile duymuştum şimdiki gebeliğimde 4 haftada keseyi gördüm ama bebeği anca 8 haftada gördüm
armut01 seabebi Tabiki Ederim Canım İnşallah Hz Musa Peygamberimiz Rabbimizin Hangi İsmiyle Dua Etti de Deniz İkiye Ayrıldıysa Rabbim Size de O İsminin Hürmetine Bebeğinizi Sağ Sağlim Görmenizi Kalp Atışı Duymanızı Nasip Eder İnşallah
armut01 seabebi Amin İnşallah Canım Teşekkür Ederim Evde Sure Falan Açabilirsiniz Dua Edin İstişare Namazı Kılıp Konuşmadan Uyursanız Bebeğinizi Görmeyi İsterseniz Görürsünüz Rüyanızda
armut01 seabebi Bende 11 Ekim’de Tekrar Hocanın Yanına Gidicem Eğer Kimse Size Söylemediyse Hayvanlardan Ve Bebeklerden Uzak Durmanız Gerekiyor Onlardan Çok Çabuk Mikrop Bulaşabiliyir
armut01 armut01 Ben Öyle Yapmıştım Hamile Olduğumu Gördüm Bı Kaç Ay Sonra da Doktorun Vesilesiyle Oldum