seabebi 5+1 haftalık hamileyim, Beta 15 binin üstü çıktı, doktor kese var ama bebek yok görünmüyor dedi, karından ultrasonla baktı kese 17 mm. Ama aşırı gazım vardı karnım çok şişti. Onla alakası olabilir mi görünmemesinin, korkuyorum
armut01 seabebi Merhaba Bebek 6. Haftanızda Görünür Vajinalden Görünebilirdi Belki de Geç Dölenme Olabilir 7-8 de Bile Görenler Var
seabebi armut01 sat’a göre 6 haftalıktı ama sanırım geç dollenme doktor 5 haftayla uyumlu dedi. Çok fazla şişti gaz vardı onunda etkisi vardır belki inşallah görürüm
Pofidik123_ seabebi bende 6+1 oldum bu üçüncü gebeliğimm üç gebeliğimdede 5+2 de keseyi gördük 7.haftada bebek gözüktü için rahat olsun canım
Pofidik123_ seabebi görürsün ya merak etme bende net göriyim gitmişken kalp atışını da gduyuyim diye 12 ekimde gidicem o zamana 8 haftalık oluyorum
seabebi Pofidik123_ bende 7 ekimde gidicem 6+4 olcam, geçmek bilmiyor zaman.. hayırla sağsalım kucağına al inşallah 🙏🏻
Pofidik123_ seabebi aminn canım rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres yapma kan falan verdin mi
seabebi armut01 doktorlardan o kadar soğudum ki şu süreçte, özelde para tuzağı olur mu diye korkuyorum ben çok yıprandım bu süreçte Dr’lar tarafından
armut01 seabebi Ben Özel Kliniğe Gidiyorum Cihazlar İyi Olduğundan Dolayı Küçük Bi Nokta Bebek Var Dedi Görmeseydi Alttan Muayene Yapacaktı