mai1234 26+6’dan beri, yaklaşık 3 gündür vajina kemiğim ağrıyor. Özellikle ayakta dururken daha çok hissediyorum. Vajinanın bacaklarla birleştiği kısımdan bahsediyorum; sanki kemik ağrısı gibi oluyor. Sizde de bu haftalarda böyle bir ağrı oldu mu?
temmuzonbir mai1234 benimde oluyor, ayaktayken arıyor baskıdan dolayı, dün kontrolüm vardı hiç bir sorun görmedi doktorum normal dedi yani
ipekleyla mai1234 ay ben tam 25 haftalığım ve inanılmaz ağrım oluyo dediğiniz gibi. Korkuyorum acaba serviks boyu mu kısalıyor o da ağrı yaparmış perşembe kontrolüm var umarım bi sorun yoktur
biiremm mai1234 ben 27 haftalığım baya önceden bende de başladı şimdi git gide artıyo mahvoldum çok zor bi ağrı ya
mai1234 temmuzonbir 1 hafta sonra bende gideceğim bakalım ne diyecek inşallah sağlıkla geçer bu dönemlerimiz 🌸
temmuzonbir mai1234 yok yürümek lazım tam tersi, baş geliş şuan, baş gelişi ve normal doğumu destekler yürüyüş günde en fazla 1 saat olacak şekilde yürü dedi doktorum, pilatesini falan yap yapabilirsen sorun yok dedi canım
2023z mai1234 ben şikayetimi söylediğim gün kan ve idrar tahlili de vermiştim tahlillerin iyi çıkmış ağrın normal haftan ilerledi ve bebeğim büyüyor baskı yapıyor dedi.
ikrakusunannessi Bende 26. Haftadan beri o ağrıyı çekiyorum doktora sorduğum da ayakları ile baskı yapıyor dedi şuan 35 haftalığım hala aynı acı ve baş gelişe dönmesine rağmen bilhassa ayağa kalkarken yatakta dönerken falan ağrıyor normal diye düşünüyorum 🤷♀️
brfnaktrk mai1234 1 haftadır bende çekiyorum ayakta , yürürken , yatağa uzanıp kalkarken baya ağrıtıyor malesef