zzsszz Klitoris görünüyor sanki bir bakın yaaa bıktım artık bir erkek bir kız 17+3 doktor kız dedi ama ayrıntılıda netleşecek dedi
zzsszz @temmuzonbir teyzesi gel gel üç çizgi derken böyle bir şey görmedin değil mi bu artık kesin kız heralde 😀
temmuzonbir zzsszz bacım bence kız, testise göre yapısı uzun ve yassı genital bölgenin, birde üst kısımda hiç çıkıntı varmış bi pipi varmış gibi de değil kız diyorum ben 😀💓böyle değildi bizim ama görüntüde böyle net değildi cihazın 😂
Ezel04 zzsszz maşallah öncelikle sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza konuyla alâkasız olucak ta 😅🤭 renkli ultrason ne zaman çektiniz ve özelden mi devletten mi çekindi benim ilk hamilelim de hiç bir bilgim yok onun için sormak istedim
zzsszz temmuzonbir bacım doktorun bana cinsiyet diye verdiği üç çizgi çocuğun eliymiş bak yukarıda kaldı demek ki eliyle kapattı orayı o da vajina sandı çekti bana
temmuzonbir annebali0 😂😂😂 kız dün doktorumla ekranı beraber yorumladık uzmanlığa az kalmış diyo bana 😂😂
annebali0 temmuzonbir hahaha bak ben ne dedim 😂😂 son 3 gün benim cuma günü cinsiyete gidiyorum hadi benımkını de bılırsen tamamdır bu iş en zor ultrason Benımkı burda hem düz Nub hem çıkıntı bunuda yaparsan seltifikalısım ücretli bile yaparsın sen 😂
temmuzonbir annebali0 ya sabah sabah beni aşırı güldürüyosun bak 😂😂 ben son kararım olarak kesin erkek diyorum 😀 bide kız olup beni zort etmesi yok mu 😂😂😂
annebali0 temmuzonbir ay hiç deme gözümün önüne o geldi benımde kızda çıksa arkadaşımız yanlış bildi diye etiket edecem erkekte çıksa arkadaşımız doğru bıldı dıcem 😂😂😂😂😂😂😂 ahhahaha
zzsszz Ozoooo özelde çektim canım ben en başından beri özele gidiyorum ama detaylı değil bu normal gittiğim doktorun ultrason @Ezel04