ezel48 Linam1 belim çok ağrıyor şuanda öyle nasıl yatacağımı şaşırıyorum hatta artık da sağ ayağıma hafif kramplar giriyor 🥲🥹
zeynepc01 Gokcesena1 abartıyorum diye düşünüyordum ama etrafımdaki bir çok kişi böyleymiş bunu duyunca mutlu oluyorm
nilsuturhan Bugün tam 38 olduk en son geçen cuma günüydü kontrolüm henüz keyfi yerinde kanallada işi yok bekleyelim bakalım doğurmazsan haftaya görüşürüz dedi doktotum 😂
cece01 Gokcesena1 35+2 olduk bizde, planlı sezeryan olcağım için gün aşağı yukarı belli bir 20 gün sonra kızçemle tanışcaz🌸
annne_ 1313Meryem hiç bir iş yapmadığım halde aşırı yorucu geçiyor. Gece krampları gündüz krampları gece mide yanmaları uykusuzluk. 2 buçuk yaşında oğlum var onunla ilgilenemediğim için çok üzülüyorum sürekli stres hali falan. Sizinki nasıl geçiyor
slatkanaz 28+1 olduk, uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu😂 şaka bir yana her şey çok zorlaştı bebiş büyüdükçe yatakta dönmek bile zul gelmeye başladı. neyse minik Boşnak böreğim sağlıkla gelsin de gerisini anası halleder
1313Meryem annne_ Rabbim yardımcınız olsun inşaallah benimkide hemen hemen sizinki gibi ama biraz karın çevremiz geriden geliyo ona takıyorum bende zayıf bi bebek olucakmış😔
annne_ 1313Meryem hayırlısı olur inşallah sağlıklı olsun da bebişler kilo alırlar illa ki doğduktan sonra biz iyi bakarız bebişlerimize✨ stres yapmayın siz