sum_doa Gokcesena1 çığlık atıcam artık yolun daha yarısı 22+3 zaman geçmiyor imdat ya ilk kızım 40. Haftada doğdu bunu da 40 a kadar beklersen kafayı yerim heralde 🤣
esmacuk Gokcesena1 38+6 bizde erkek bebek bekliyoruz kızım 39+3’te doğmuştu bakalım bu bebiş ne zaman gelir Bugün kontrolüm var bakalım düzensiz de olsa kasılmalar hiç açıklık yapmış mıdır onu çok merak ediyorum
papatyaseverrrrr Gokcesena1 35+4 heyecan dorukta bakalım bu oğlum ne zamana gelecek ilk oğlum 40+3 de gelmişti 😍
dilarakadir0853 35+6 yim iki haftadir nstde hafif sancilarim cikiyo kasilmalarim sıklaşti ilk dogumdan kalma 2 cm acikligim var.37yi gorsem tamamdir diyorum
sevvalyilmaz_ dilarakadir0853 merhaba🌸 ben de 36+1 oldum. Benim de kasılmalarım sıklaşıyor yani karnım çok sertleşiyor ama düzensiz şu an. bu doğumun yaklaştığını gösterir mi peki? ilk hamileliğim bilmediğim için soruyorum🥲🫠
afel dilarakadir0853 aynı 35+4 olduk sabah sağ kasıkta adet olacakmış hissi gibi ağrı vardı doğuracam zannettim afedersiniz gaz çıkışıyla biraz rahatladı sonra uyumuşum sertleşme ve ağrılar hafif belli etmeye başladı dua edin iki hafta daha dayansın inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde zamanında alalım kucağımıza
sevo1238 pofidikanne Gokcesena1 Merhabalar benim beta hcg değerim 25.80 çıktı bebeği ultrasonla göremeyiz erken gebelik dediler kaç hafta falan olduğunu da söylemediler bu gebelik sağlıklı mı değil mi bilemiyorum allahım herşeyin hayırlısını versin sizinlerinde fikirlerinizi almak isterim böyle olanlar var mı. Vs.
annne_ Gokcesena1 abisi de öyleydi o biraz haylaz kurtlu😂 bu bebiş sakin olsun diye umuyorum ama karnımda bile kıpır kıpır
Gokcesena1 annne_ maşallah maşallah nazar değmesin aman anneyi baya yorucaz belli ki 😄 benim kızçe de doğmayı düşünmüyor galiba 39+2yiz yerinden baya memnun 😄
Gokcesena1 sum_doa ay deme öyle ben de kafayı yemek üzereyim zaten belli etmiyorum herkese gıcık oluyorum bu aralar 😄
Gokcesena1 esmacuk sağlıkla gelsin inşallah . Aynı şekilde bekliyoruz bizde bakalım ne zaman doğacak 🙂
Gokcesena1 papatyaseverrrrr ooo maşAllah sağlıkla gelsin inşallah bakalım ne zaman gelecek insan çok yoruluyor demi 35den sonrası 😄
Gokcesena1 mermel maşallah sağlıkla gelsin . Yok valla bende de ağrı denen hiçbirşey yok zaten 0 desem yeridir yada varsa da ben bilmiyorum ama gelesi yok gibi 😄
mermel Gokcesena1 Rabbim sağlıkla hayırla bir an önce kucağa aldirsin ilk bebek ise sancı bişi gelmedi benimde Dr mudehalesi ile doğdu tabi sancinin babasını yaşadık sonra şimdi günlerdir var ama bebiş yok 😅🙈