ay Rabbim hiç kimseye diş sorunu vermesin ya her türlüsü çok zor 🥺 benim 17.-18.haftam falandı sanırım iki dişim birden kırıldı Allahtan konuşunca gülünce falan öyle aman aman belli olmuyor. ufak ufak kırılmaya başlamıştı ilk trimester zamanında ama ben her kırılan küçük parcayı zaten farkedemiyordum taa ki ağrı oluşuna kadar. zar zor işte dediğim haftaya kadar dayanabildim ki o zaman artık baya dış kısımları gitti yani dişin sadece ağız içindeki kısmı kaldı 🥲 doktoruma dedim ağrısından duramıyorum 1 hafta çektim o ağrıyı yalnızca 2 parol içtim. o da bebeğin gelişimine vs bakarak dedi tedavi olabilirsin kadın doğumcudan rapor istiyor dişçiler aklında olsun eğer gidersen dişçiye yani. ben dişçiye gittim ama o da tedaviyi yapmak istemedi zarar vermeyelim risk almayalım dedi. Allah razı olsun yani iyi bir doktora denk gelmek de şans. belki tedavi olsam röntgen vs çelik yelekle çekilse aksi bi durum bişi olsa vicdan azabından ölürdüm herhalde. valla işte karanfille parolla süreci atlattım. ara ara dürtüyor ama Allaha şükür doğuma da az kaldı artık doğumdan sonra dişçi seansları başlayacak belli🫠 tavsiyem kadın doğumcuna sor izin al sonra diş tedavisini yaptıracaksan öyle yaptır ama idare edebildiğin kadar etsen yine daha iyi tabi ama ağrı zor😥