linababy10 kalbimdekiminik kafa falan olamaz ki kafa gelmeden önce su gelir o kadar kolay değil kafa çıkması kuzu korkutmayın
mermel kalbimdekiminik Dr a gözük canım bizim ikinci olduğu için ihtimali var gelebilir ama ben sadece böyle bir durum ile doğum gözükmüyor diyorum o ağrılar olmadan 🙈
linababy10 kalbimdekiminik panik yapmayın korkmayın sakın olun . Nişan olabilir mi ! Veya bebek basıncıdan vajina iç duvarı hissetmişsiniz
momrose kalbimdekiminik canım acile git bence ve sakin ol sıkıntı yoktur bebek aşağı kanala inmiş olabilir
eylulmihrasmom kalbimdekiminik eğer daha erkense imza atıp çıkarsın canim bu sekilde rahat edemezsin🥲
lonelymom1 gencannee_ kafası tabii ki de kendisi de anlamış zaten doğum başladığını her kadın anlar bebek çoktan kanala inmiş çıktı cikacak ay ban geldiler iki ay önce aynı şeyleri yaşadığım için ,🤣🤣
kader_00_ kalbimdekiminik küçük bir ayna varsa al bak afedersin ama belki hamilelikten dolayı rahmin mi şişti ya da başka bir şey mi görünüyor
lonelymom1 linababy10 kız benim bebek gelmis çıkışa doğru hala su patlamamisti 7 cm iken patlattılar ve 4 dk sonra ben doğum yaptım doğururken bile patlayabilir o su öyle önce o gelmeden doğum olmaz diye birşey yok ki
kader_00_ lonelymom1 kzz sus ne kafası tobe estağfurullah 😀 felaket tellalı ortalığı karıştırıp kızı korkutma 🤦
lonelymom1 gencannee_ tabii ki hissedilir ben doguracagim gün gecesi bebek aşırı asagidaydi afedersiniz vajina çizgisinin başlangıç noktasında taş gibi hissediliyordu kafası
kader_00_ Kızlar sizde iyice korkutmayin kurban olayım ne kafası 🤦 kafası oraya kadar inmiş olsa kanama açılır artı bu kadın bezden değil plastik değil illa ki hissedecek bir ağrı
lonelymom1 kader_00_ ilk dogumu olduğu için anlamamistir ama evet kafası kanalda hissediliyor ama bebeğin tam çıkacağı sırada ıkınma hissi isteği gelir ve dayanılmaz bir ağrı olur muhtemelen açılması ilerlemiş ve sancıları tam hissetmiyor 7-8 cm iken çok yoğun kivrandiran bir sancı girer
kalbimdekiminik kader_00_ aynen öyle ikinci doğumum olcak bu aşkım affedersin şu anda için boşalıyor gibi büyük tuvaletimi de yaptım 🥺