kalbimdekiminik Off az önce sandım akıntım geldi affedersiniz lavaboya gittim sanki vajinamın girişinde bir şey var gibi bu arada 38 haftalık oldum şimdi hafif bel ve kasık ağrım da var bu nedir Allah aşkına şu an dokununca bile var 😣😣😣et gibi bir şey
pofidikanne kalbimdekiminik yav senin elin ne geziyor orda 😬 ah bu hamilelik kafana takıldıysa acile mi gitsen? Ben pek bilemedim neyden olduğunu
gulseren844_ kalbimdekiminik bence en yakın acil birimine hemen başvurup doktor muayenesi olmalısın umarım kötü birşey değildir 🤲🏻
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik kendini çok korkutuyorsan çok panik yapacaksan bi hastaneye git için rahatlasın canım 🫂
htcyd_ kalbimdekiminik Askım doktora git yani bir sey var hissediyorum diyorsun bilemedim 🤷🏻♀️😮💨 haber er mutlaka
minik_kelebek3 kalbimdekiminik kız oturup ağlayacağına bi hastaneye gitsene Allah korusun belki bebeğin kafası falandır açılman olmuştur bi anda gelir
_Mother_ kalbimdekiminik ayyy canım nasılsın altlara kadar okumayı sabır edemedim iyidir durumun inşallah
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik benimde yoktu hastaneye gidince oldu hatta hastanede suyumun patlamasıyla bebeğimin gelmesi bir oldu
seloanne kalbimdekiminik acıktığım fln varmiydi önceki kontrollerinde için rahat etsin bence bir acile git
11Fts_ kalbimdekiminik bak benim öbür hamilelegimde acı eşiğim yüksekti çok hafif sancıyla gitmiştim ebe bı baktı bebeğin kafası elime geliyor nasıl bukadr sakinsin dedi oturtun bebek gelmiş dedi. Hastaneye git canım nişan su herkeste gelmeyebilir. Sağlıkla gelsin bebişin🌸🙏