mertunn Kızlar adetimin 13. Günü yumurtladım , bat 2 ekim , bugün negatif çıktı , 5 aydır deniyoruz olmuyo :( yaş da 35 artık her gün düşünmekten yoruldum bi dua edin bana lütfen :( canım sıkılıyo artık benim ya.
Melevcen52 mertunn 3 yıldır deniyorum benim de bir düşüğüm oldu 2.yılda..şuan aşılama oldum sonucunu bekliyorum inşallah hayırlısıyla olur sizin de dua edip dua beklerim😍🙏🏻💕
pofidikanne mertunn canını sıkmamak hiç elde değl biliyorum ama stres yapma kafandan at ve akışına bırak olur inşallah 🤓
nese_93 mertunn içini ferah tut canım biliyorum kafaya takmamak çok zor bende çok taktım 1 yıl denedik her ay acaba mı demiştim. Temmuz ayı ve ağustos ayı benim için iş ve düğünler konusunda çok yoğundu asla bebek yapmak aklıma gelmedi çok spontane ilişkimiz oldu ağustos ayında eşimle ve hiç ihtimal vermiyordum. Hatta 11 ağustosta idrar yolu enfeksiyonu oldum doktora gittim antibiyotik ve fitil kullandım 5 gün ve gittiğimde hormon testlerini yapalım dedim doktora çünkü 11 aydır olmuyordu. 20 Ağustos regli tarihimdi regli gelince 2.günü hormon için kan verecektim. 17 Ağustos sabah canlı kırmızı leke geldi regli oluyorum sandım sonra kesildi. 19 ağustosta hala tık yoktu evde de bi tane testim vardı yapayım negatif görünce nasılsa geliyor reglim diye yaptım ve daha 1 dk olmadan ikinci çizgiyi gördüm şok olmuştum hiç beklemediğim bir aydı 😇 yani demem o ki bebek için yatağa girme akışına bırak stres çok etkiliyormuş 🙈
Gxxs mertunn rabbim gönlüne göre versin inşallah rabbim seninde ve senin gibi anne olmak isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim alahtan rabbim o güzel meyveyi sanada tattırır inşallah 🤲🥰
Melevcen52 mertunn amin inşallah benim 1,5 yıl olmayınca doktora gittim hiçbir sorun yoktu hsg çekilince tüpte tıkanıklık çıktı mesela hiç bilmiyordum böyle olabilme ihtimalini sonra açıldı HsG sonrası ondan sonra gebe kalmıştım
nese_93 mertunn içini ferah tut ben bu süreçte gerçekten şunu gördüm ne zaman olması gerekiyorsa o zaman oluyor evet biliyorum çok yıpratıcı bi süreç bende çok stres yapıp yıprandım hatta artık dedim kesin bişey var bende olmuyor benim bebeğim çünkü bende 33 yaşındayım ama tam umudu kesmişken geldi ve inan şuanda bile birazda olsa zorlu bir gebelik oluyor progestan kullanıyorum her peçetede leke gördüğümde ödüm kopuyor ama rahatlamaya çalışıyorum sende öyle 😇 biliyorum hiç kolay değil ama stres bizim için hiç değilmiş onuda gördüm 😔
rumusella mertunn bende tek tüplüyüm, dış gebelik sonucu sağ tüpümü almak zorunda kaldılar. Ama umudunuzu kaybetmeyin. Çevremde çok tek tüplü olup çocuk sahibi olan kişiler var. Ama isterseniz doktorum demişti, böyle tüpünü kaybeden kişilere devlet ücretsiz bir şekilde tüp bebek tedavisi yapıyor öyle de deneyebilirsiniz.
Gxxs mertunn 5 senedir deniyorum benim rahmim ters olmuştu yumurtalarım kucucuktu gitmediğim hastane kalmadı ama çok şükür rabbim bana nasip etti ve doğurduktan 3 gün sonra aldı benden yine kızım olmuştu ama aradan 1 sene geçmeden tekrardan hamile kaldım bu sefer tedavisiz rabbim nasip etti o yüzden hiç bir zaman isyan etmememiz lazım Allah büyüktür de o ol diyince olur sadece umudunu hiç hir zaman kesme
atlas_mom mertunn Canınızı sıkmayın demeyeceğim elbet sıkılıyor ilk gebeliğim 2 yıl sonra oldu hiç korunmadığım halde artık bir doktora gideyim baktırayım diye düşünüyordum gitmeye gerek kalmadan hamile kaldım şimdi düşünmediğim halde 2. Ye hamileyim herşey nasip herşeyin bir vakti var bence kendinizi rahat bırakın stres yapmayın streste etkiler yaştan dolayı 6 aydan sonra gidebilirsiniz artık diye biliyorum inşallah gitmeye gerek kalmadan sizde güzel haberi alırsınız dua edeceğim sizin için
rumusella mertunn bugün çıkmadı diye üzülmeyin ilk gebeliğimde reglimden 2 gün önce yaptığımda çıkmamıştı reglim 1 gün geçince yaptığımda çıkmıştı. Geç döllenme falansa biraz bekleyin regl günü tekrarlayın bence. Benimde bat 2 ekim psikolojikte olabilecek belirtiler yaşıyorum. Hala test yapmadım 2 Ekimde yapmayı düşünüyorum.