sehesu Kızlar 38+5 olduk bebeğin hareketleri çok fazla karnım delinecek gibi çok oynuyor arada kasılma da oluyor böyle olan var mı aşırı hareketli
dgngumus6 sehesu kızımda böyleydi 5. Ayından itibaren çok hareketliydi son zamanlarda dahada artıyor büyüdükçe bebek yer daraldıkça sanırım şiddetli hissediliyor şu an 3 yaşına gelecek asla bir dakika oturmaz😅😅
sum_doa sehesu bazen videoları izliyorum göbek deliğimden elini uzatıp çıkacakmış gibiydi doğdu bi tarafında kurt var gibi şimdi ikinciye hamileyim daha 22 haftalık ama hiç durmuyor heralde bu da ablasına çekecek 🤣🤣
sehesu dgngumus6 yaa maşallah 😂o zaman bana da başarılar normalde yeri daraldıkça azalır sanıyordum hiç öyle olmadı
dgngumus6 sehesu teşekkürler 😂 valla bende öyle sanıyordum ama tam tersi oldu bizde alan daraldıkça şiddetli hissediliyor tekmeler herhalde o yüzden sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🌸
elifyagmurtasin ya maşallah hareket etsin annesinin bitanesi ama benim ki mesanemi trambolin yaptı resmen hep aşağıya çalışıyor tuvalete zor yetişiyorum 🤭 30+5 ten bildiriyorum buralar biraz zor ilerisi ne alemde
sehesu elifyagmurtasin 39 a giricez nefesimiz kesiliyor sancılar oluyor Allah yardımcımız olsun inşallah 🥲🫶