eylemtprk Ben şehir hastanesine gıdıyorum ilk doktorum bakıp gonderdığı ıçın ve sorduğum sorulara cevap alamıyorum doktor değişikliği yaptım araştırdım gayet güzel yorumları da vardı gittiğim zaman da güzel ilgilendi rahatlattı benı
nurkrkc eylemtprk duymadım onu şehir hastanesinde gittiğim zaman ezgi tolu cenk e gidiyorum çok tatlı bir hanımefendi çok güzel ilgileniyor özele gitmiş gibi hissediyorsunuz tavsiye ederim
eylemtprk nurkrkc önceden Fatma Çelik Balkan dıye doktor vardı ona gidiyordum ama memnun kalmadım daha sonra Mehmet şirvancı var araştırdım baya güzel yorumları var şehir dışından gelen varmış Özel hastanesi neve gitmiştim çok önceden ordakı doktorlar çok ıyı keşke onlar gıbı olsalar
nurkrkc eylemtprk keşke adam akıllı bir özel hastane olsa da oraya gidebilsek yani acı badem medical falan gibi ama nerdeeee
nurkrkc eylemtprk gerçekten öyle benimde ilk senem. Büyük şehir ama hiç gelişmemiş gibi. Kilo fazlaysa ya da mide asidin yüksekse ekmek yeme demesi normal canım mide yanması falan ilerde çok sorun oluyor.
userayla Özel koza hastanesi Ayşegül hoca çok tatlı. Şehir hastanesinde de İçel Anıl Saygı beğeniyorum.
eylemtprk userayla şuan gittiğim doktor iyi bakalım herhangi bır sıkıntı olursa onerdığın doktora gıderim😍