Meliketuranlii0 sanalkoala çokkkk şükür Rabbim bütün evlatlarımıza şafi ismiyle şifa nasip etsin bana da 2.1 dedi ama bilmiyorum işte o panikle yaptırdım fetal DNA yoksa çok kötü olurdum doğuma kadar bu kuşku beni bitirirdi
sanalkoala Meliketuranlii0 amin canım Rabbim hiç birimizi evladımızla sınamasın sende hayırlı haberler alırsın inşallah 🌼
ayaznannesi Meliketuranlii0 hemde ikiz gebelik kasık ağrısı dan ne yatabiliyorum ne uzanabiliyorum akşamları oturarark yatıyorum annemden emdigim süt burnumdan gelmis resmen
Meliketuranlii0 ayaznannesi Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bi durum Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin
mamiali Meliketuranlii0 öncelikle sakin olun kendinizi bitirecek çok kötü bi tablo yok ortada benim bebeğimde 13 haftalıkken ense kalınlığı 3.0 mm ölçüldü burun kemiği vardı başka hiç bir yerinde bı sorun yoktu hemen fetal dna yaptırdım çok şükür temiz geldi sonucu bebeğim doğdu şuan yedi buçuk aylık çok sağlıklı bir bebek nolur ne olmaz diye içimin rahat etmesi için bebeğim daha 7 günlükken ayrıntılı kalp muayenesi yaptırdım herşey temiz çıktı şükür sizde içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle hiç bişey yok bebeğinizde ben öyle hissettim
Meliketuranlii0 mamiali aminnnnn aminnn fetal testimiz çıksa rahatlıcam doktorum bizi tedirgin etti biraz tamam o olması gerekeni anlattı bana rahatlatmadı yaptır bakalım dedi
mamiali Meliketuranlii0 doktorlar sorumluluk almak istemiyo o yüzden herşeyi riskleri bize söylemek zorundalar öyle düşün. Sonuçların çıkınca yaz mutlaka merak ederiz
nergiss123 Meliketuranlii0 Bence diğer şeyler yoksa ben bir sorun olacağını sanmıyorum. İçinizi ferah tutun korkmayın inşallah.
syh23 Meliketuranlii0 içini ferah tut 3 hafta önce benim bebeğinde herşeyi temiz ama ense kalınlığı 2.44 tam sınır çıktı bende fetal DNA yaptırdım hemen tertemiz geldi kalbini ferah tut bebeginide kendini de üzme 5-6 gün içinde sonuç cikiyor 3.00 altı olan oranlar genellikle tedbir amaçlı 3 üstü malef risk oluşturuyor kesin tanı gibi sayılıyor
Meliketuranlii0 syh23 öyle mi 2.1 çıktı benim doktor yaptır fetal dedi bende yaptırdım perinatologa gittim o da herşey normal dedi kalbi beyni boyu ama işte yine fe insan endişe duyuyor
syh23 Meliketuranlii0 bizde çok üzüldük inanın hissettiğimiz şeyi çok iyi anlıyorum ama gerçekten temiz cikicak sizinde üzülmemeye çalışın fetalde kesinlesicek bebeğinizin cinsiyetine odaklanın 🙏🏻😊🌸
melisaaksoy 2.3 çıkmıştı ikili testte diğer herşey normaldi , fetal önerildi yaptırmadım detaylı ultrasonu beklemek istedim hiç bi problem çıkmadı detaylıda özellikle de sordum 🌸 içinizi ferah tutun