anstzist Kızlar bugün akşam üstü 5 gibi sol kasığıma şiddetli bir ağrı girdi. Bacağıma vurdu ağrısı, yürüyemedim resmen. Sonrasında biraz uzandım geçti şükür. Az önce saat 22:25 gibi tekrar başladı kasık ağrısı. Hem batma oluyor hem yanma. Sebebi ne olabilir ? Aynı haftalarda aynı şeyi yaşayan oldu mu ? Bu durum doğum belirtisi mi bilginiz var mı?
mermel anstzist Dünden beri ben öyleyim 38 haftalığım, diğer doğumum böyle değildi belirtiler ben de bilmiyorum sanki yalancı gibi de değil gibi de, bir de benim aşağıya baskı çok fazla tuvaletten çıkamıyorum.
allyslife anstzist hazırlık kasılmalarıdır, 36′dan beri sık yaşıyorum ben de, 38′deyim hâlâ oluyor. Uzanınca, dinlenince, sıcak suya girince rahatlıyor. Düzensiz ve ara ara devam ediyor. Düzene girip, şiddeti giderek artmadıkça doğum başlamış denmiyor.
slnyk anstzist bendede 35 haftalarda aynısı oldu öyle bir ağrıydıki ayağa kalkıp yürüyemedim bir saat fln devam etti sonra yavaş yavaş azaldı ama tamamen geçmedi bir gün sonra doktor Rahim ağzına baktığında baya kısaltma görürdü Ama sancılarım yoktu şuan 37haftadayım hala arad oluyor cok yorulmamak lazım
anstzist mermel aynı şeyleri düşünüyorum benimde 2. Bu ama diğerinde hiç böyle şeyler olmadı. Kasık ağrısı bacağa vuran ağrı hiç hissetmedim. Yani afedersin vajinda dolgunluk şişlik var gibi bide.
mermel krea Büyük ihtimalle öyle gözüküyor ama tam olarak ne zaman hastaneye gideceğim bilmiyorum ya cidden bu normal doğumun zamanını kestirmek zor olduğu için gözümde çok büyüyor ilkinde muayenem vardı açıklık var deyip yatırdı beni doktor ve iki gün hastanede bekledim herkes vardı içim rahattı 40 haftalık olunca da mudehala edildi bir şekilde doğdu şimdi evde acaba sancı mi yalancı sancı mi nişan falan da gelmeyince düşünüp duruyor insan 😐
mermel anstzist aynısı benim o şekilde çok enteresan bir hisle de çocuğun vurmaları canımı acıtıyor üstüne üstlük.
anstzist allyslife hazırlık kasılmaları kasıkta olur mu ki ? Karnımda kasılmalar 32. Haftadan beri var zaten onları biliyorum da bu kasık ağrısı korkuttu beni
allyslife anstzist bebek hareket ettikçe, kilosu sebebiyle aşağı baskısı arttıkça, kanala doğru ilerlemeye başladıkça olur tabii. Korkulacak bir şey de yok zaten haftan küçük değil, termdesin artık doğum olsa da sorun olmaz gönlün ferah olsun. 37+3′den beri açılmam var, sancılar ve kasılmalar var ama henüz ilerlemedi. 38+0 oldu tık yok😂
allyslife anstzist benimki de öyle ama ona bakmıyor bu işler hiç😂😂 doktor ölçüm alırken eşime karnımı tutturuyor, hareketlerinden ölçümü doğru bile alamıyor sürekli ultrason probu kayıyor ama gel gör ki doğmaya henüz niyeti yok, vaktini bekliyor😂
anstzist allyslife yalnız benim sancı çekmeden sezeryana alınmam lazım. Haftaya Salı gününe sezeryan günü vermişti doktor. İnşallah o günü bekler bebiş 🥲