melodi4141 öncelikle yapay zeka araçları tıbbi tanı koyamaz sadece fikir verir en basit baş ağrısı bile internette kansere kadar yoruluyor içini ferah tut lütfen, bana da 26.haftada baş çevresi 2 hafta önden gidiyor dedi, 28de 1 hafta önden gidiyordu detaylı ultrasonda bir sorun gözükmemişti 32.haftada yine baş çevresi normalden 10 gün ileride çıktı ama genel gelişimi de haftasına göre bir tık öndeydi dün 32+5te acilden giriş yaptım bu seferde gelişimi 34-35 haftayla uyumlu iri bebek dendi. İlk gebeliğimde devlette gelişimi 2 hafta geriden geliyor sorun olabilir dediler korkuttular özele kendi doktoruma gittim ikiniz de minyonsunuz bebeğin gelişimi çok geride değil 2 hafta önde ya da geride olması normal kabul ediliyor endişe etme sadece biraz küçük bir bebek olacak demişti öyle de oldu 38+1de doğdu ama gelişmi 36 haftayla uyumluydu şuan 4 yaşında boyu da kilosu da yaşına uygun. Gebelikte bebek içeride dümdüz durmadığı için net bir boy ölçümü yapılamıyor bacak kemiğine bakarak tahmini bir ölçü veriliyor içinizi ferah tutun lütfen bol bol dua okuyun siz stres oldukça bebek de etkilenir