masum3434 aysenur0258 betan yavaş ilerliyor benimde öyle malesef kimyasal yada dış gebelikten supheleniyorlar bugün kanamam basladi benimde şu şekilde oldu 52 115 183 186 şimdi düşüşe geçti 115 oldu ve kanama başladı :( çok üzgünüm ama belli olmaz bu işler iki günde bir kan takibi vermen lazm çok yıpratıcı surec
hemingway aysenur0258 25 ve üstü hamile olduğuna işaretmiş canım ben pek hamilelik hormon değerine göre değil de yapılan gebelik testine göre anladım hamileliğimi 🤭 erken gebelik testi al yaptır bakalım 😊
masum3434 aysenur0258 2 gunde bir yaptım bir hafta hastanede yatıyordu 4 yaşında çocuğum var hastaydı kabul etmedim ama riskli olduğunu söyledi dış gebelkten suphelendiler sabah bidaha vercem umarm düşmüştür yoksa ameliyatlık olcam
aysenur0258 serisel reglim ile aynı güne denk geldi doktor degerlerin güzel dedi . Duphaston verdi yükseliş güzel dedi. Hem reglim hem gebeyim
aysenur0258 serisel doktor dedi degerlerin guzel riske atmayalım duphaston al dedi. Birde jugamor kullanıyorum
meryela aysenur0258 inşallah sağlıklıdır merakımdan soruyorum regliniz nasıl şuan lekelenmemi normal mi
aysenur0258 ezgiseell ezgiseell bende sordum iyi dedi doktor da iyi dedi ama kötü diyenler var beni korkutuyor lar . Yapmayın arkadaşlar lütfen 🥺🥹😓🤫
hilalmerve aysenur0258 bence gayet güzel artmış perşembe tekrar ver canım benimde böyleydi şimdi 19 haftalık hamileyim
ezgiseell aysenur0258 burda herkes bi yorum yapar ve strese girersiniz. Doktorunuz ne dediyse onu dinleyin direkt🙏🏻
hilalmerve aysenur0258 0.5 üzerinde gebe dir canım senin ki gayet güzel artmış benim adetim 5 gün geçmesine rağmen çok düşük dü ama geç döllenme olmuş oyuzdem düşğk çıkmıştı
ezgiseell Beta şu kadar oldu kesin gebeliktir diyemeyiz. Dis gebelikte de deger artar kimyasalda da. Siz şu an gebesiniz. Sadece cok erken ogrenmissiniz. Bekleyin sabırla. Beta 2000 3000lerde olunca kese görünür
eeffkk aysenur0258 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor cumadan pazara iki katına çıkmış zaten pazartesi günkü değerde bence normal