Aybix Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum benim de 21. Haftamda bağırsakta parlama ve genişleme göründü ve o günden perinatolog takipli oldum. Fetal dna yaptırmıştım temiz çıkmıştı daha sonra touch testleri istedi doktorumuz onlarda temiz çıktı ve en son amniyosentez istemişti ama ben kabul etmedim 20 gün aralıklarla perinatolojiye göründüm. 34. Haftamdayım hala aynı parlaklığı görüyorlar ama genişlemesi durdu büyüme olmadı ve her bir organı temiz çıktığı için birçok kötü senaryoyu sildik aklımızdan bu hafta son kez perinatolog görecek ve bundan sonrası doğum olacak. Doğumda bebek usg çekilip öyle taburcu olacakmış bunu söylediler eğerki şikayet devam ediyorsa belli aralıklarla çocuk doktoru ve bir bölüm dediler unuttum o bölümün takipçisi olacakmışız. Parlaklık aslında tek başına bir şey ifade etmiyormuş.
Ben ilk zamanlarda çok korktum çok stres yaşadım aslında anne karnında kanama olunca da oluyormuş böyle şey ama bende kanama da olmadı ya da ben farketmedim her şeyi artık doğuma bıraktım inşallah sağlıkla doğar ve bu çektiğimiz stresler geçer gider.