sum_doa songul1_ 3 kilo almışım bebişi hayatta tutmaya çalışmaya şimdiden başladım büyük kızım günün her anı karnımda 🤣 zaman hiç geçmiyor sırt ağrısı çok fazla daha yolun yarısı ama çok yoruldum 22+3 daha
sultaaannn1 songul1_ 20 haftalığım 😻 yoğun sırt bel mide ve baş ağrısı yaşıyorum Malesef 6 kg aldım iştahım çok açık zamanın gelmesini ve bir an önce sağ sağlim doğurmayı istiyorum 🥺
minik_kelebek3 songul1_ 22+2 ağrımayan yerim yok kendimi yaşlı gibi hissediyorum birde karnımda küçük küçük kırmızı noktalar çıkıyor bugün baktım bacağımda göğüsümde de çıkmış bebiş iyi keyfi yerinde ama ben iyi değilim bide üstüne 8 kg aldım 🤦🏻♀️
vrlnbht songul1_ 4 kilo verdim verdiğim kilomla 22. Haftama girdim ilk öğrendiğimde 95 kiloydum şimdi 91 oldum 2 aylıkken öğrendim zaten ❤️
songul1_ sum_doa ben de 4 kilo aldım. Benim de oğlum var 4 yaşinda sürekli karnımı öpüyor. 🥰 sırt ağrısı ve alt karın ağrısı var bende
sum_doa songul1_ tadını çıkartabileceğim gibi değildi ya her iki gebeliğim de kusmalar bulantılar hala devam ediyor hamileliğimi hiç özlemeyeceğim
miniktirtilim songul1_ 23+4 klasik sırt ağrısı bulantı kusma devam 5 kilo falan vermiştim daha almadım üstüne evimi b*k bastı sesi sürekli kafamda arka planda calisiyo asla istediğim gibi iş yapamıyorum 🥲🥲
yamanabi songul1_ 22hafta yaşımda var çok şükür hiç bir yerimde ağrı sızı yok sadece 8haftadan beri hala tükürüyorum yutamıyorum tükürüğümü.bu haftaya kadar sadece 2.5kilo aldım normalde çok alırdım bu sefer almadım
hicrankj 1 kilo tek aldım 😄 59 la öğrendim ilk 4 ay sadece kustuğum için 55 kiloya kadar düşmüştüm şuan 60 kiloyla yola devam