annebali0 feyzanurdereli çıkıntı mı gördünüz benimde 12 haftalık gittiğimde böyleydi benzerlik varmı acaba 🌸🩷🥹
rmysckr 17+2 hala öğrenemedik 😅 14.haftada yüzüstüydü göremedi doktor, 16’da da bacaklarını kapatmıştı. Merak içindeyiz inşallah haftaya öğreniriz. Olmazsa detaylıda artık 😁
esma_acun rmysckr haftamız günümüz aynı bizimkinde net göremedi doktor erkek gibi dedi ama emin değildi inşallah kızdır bir oğlum var😅
Kbra5355 Ozoooo bana da 12 haftalıkken %80 kız dedi ama bişey alma dedi doktor sizce değişir mi (erkek olsun istiyordum😁🤭)
sevvalyilmaz_ Ben 12-13 haftalıkken öğrenmiştim. Çok tecrübeli bir doktordu %99 kız demişti. Sonra doktorumu değiştim o da kız dedi🙈
Esranisanur Ve 13+5 de erkek dedi. Ama benim içimde kız var. Nasıl olur bilmiyorum detaylı da net ogrencez heralde 🙈 bunlar da resimleri
PinarArslan betayy 12+3 özelde öğrendik tahmin yürüttü doktorumuz 🫠 1 hafta sonra bir daha bakalım net olsun dedi 🥰
elifsuublcck şuan 12+1 iz cuma günü ikili tarama testine gidicez bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyizz🌸🥹💓
eeffkk betayy 10. Haftada doktorum erkek tahminin de bulunmuştu zaten 11. Haftada fetal ile kesinleşti erkek olduğu 💙 sizde bir sonraki kontrolde öğrenirsiniz inşallah kendini saklamaz bebiş