Duru20_ busrax_ hadi ya ben hiç bilmiyordum 😂 ben gonalf kullanmadım bana puregon yazdı doktor baskılamak için de oxotide yazmıştı benden 12 yumurta toplandı
Duru20_ busrax_ inşallah canım🙏 imkan varsa ve tüp bebek düşünüyorsan mental sağlık için erteleme derim🫶
busrax_ Duru20_ bu ay kistten dolayı başlayamadık regli olursam başlayacağım artık inşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız🌸
temmuzonbir @allyslife selam canımm 💓 ferro sanol duodenal kapsül önerdi doktorum eğer o da ağrı yaparsa başka deneyebileceğimiz yok dedi, umarım ağrı yapmaz dünden beri çok kötüyüm 😔
allyslife temmuzonbir selam balım💖 oyyy, inşaallah yapmaz ya🥺 vegaferonu sordun mu peki, ona ne dedi?
civciv89_ Engel değil aslında ama tabi hamile kaldığında bebek bizden beslenip büyüdüğü için ister istemeden düşüyor değerler yani engel olamıyorsun düşmesine o yüzden depolarını doldurmaya bak çocuk senden beslendikçe her gün bir yerinde bir şey çıkıyor😀
merve966 busrax_ nerede doktor dinlesem rahim kanlanması önemli diyor.Kabaca önemlisir diye düşünüyorum ama tabii hekimler kadar vakıf değiliz
Gamze-06 busrax_ engel değil ama hamilelikte bebekle birlikte depolar boşalabiliyor bence ön hazırlık yaparsan senin için çok iyi olur. Kan değerlerim düşük 2 farklı çeşit vitamin kullanıyorum halen ağzım da aft çıkıyor dişime vuruyor ağrısı bi türlü çözüm bulamadım doktoruma soracağım. Ne kadar kendini hazırlarsan o kadar rahat edersin