busrax_ utanacak hiçbir şey yok hepimiz tek bir amaç için buradayız🙏 Benim hiç ilerleyen bir gebeliğim olmadı hep çok başında sonlandı. Bugün de yumurta toplama işlemim vardı o yüzden yeni bakabildim buraya. Bu arada benim de ferritim hep düşüktür 5-17 arasındaydı hep. Bu ay nasıl olduysa 53 olmuş. Ama gebeliğin oluşması için birden fazla parametre var. Evet demirin, D vitamininin, B12 nin yüksek olması lazım genel anlamda ama düşük olmasının da gebeliğe engel olduğunu düşünmüyorum ben. Bizim durumumuzda olanlar bütün bu parametreleri bütün ihtimalleri düşünmek zorunda sadece. İşimizi şansa bırakmamak için elimizden geleni yapmak için. Çünkü her ay bir umuda tutunuyoruz ve her ay olmamasına bir sebep bulmaya çalışıyoruz. Biz aylarca doktor doktor gezdik. Eşim ayrı ben ayrı. En son artık psikolojik anlamda çok yıprandık ve aşılama evresini atlayıp direkt tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktor da bu “hücre paneli” testini yapınca taşlar yerine oturdu. Çünkü bizim gibi sebepsiz görünen durumların altında genelde rahim yapısı ve bağışıklık sistemi yatıyor bence. Biraz uzun oldu kusura bakmayın kendi yaşadıklarımı kaybettiğim zamanı kimse yaşamasın isterim🙏 Çünkü devlet hastenelerine kalsa 8-9 düşük yapmamızı bekliyorlar.